Cu cine împart patul Kate Middleton și William după 13 ani de căsnicie! Prințul s-a dat de gol în public

20 octombrie 2024   Royals

Unul dintre membrii familiei Prințului William și a lui Kate Middleton are un loc special în inimile lor, dar și în patul lor!

În timpul unei vizite la Duchy College din Cornwall, Anglia, joi, 17 octombrie, Prințul William, a dezvăluit că cockerul său spaniel Orla doarme adesea cu el și Kate Middleton, în patul lor.

Louise Harland, care a fost acolo cu câinele ei Jacks, a declarat pentru Hits Radio Cornwall: William a spus că micul său câine doarme pe pat cu ei noaptea, cu el și Kate”. „A fost absolut îndrăgostit de cățelușul meu. A întrebat ce rasă este și nu a întâlnit niciodată una dintre aceste rase, este un Cockerjack, așa că este o combinație puțin unică”, a continuat Harland. Ea a mai spus, potrivit Hello Magazine, că William a comentat cât de „moi” sunt urechile animalului ei de companie și „i-a oferit multă dragoste”. 

Prințul William și Kate Middleton au primit-o inițial pe Orla de la fratele mai mic al lui Kate, James Middleton, după ce acesta a anunțat în mai 2020 că Luna, cățelușa lui, a născut „șase cățeluși sănătoși” . Ulterior, caninul regal și-a făcut debutul în 2022 într-un portret regal de aniversare pentru Prințesa Charlotte, 9. Orla are propriile sale legături regale, deoarece înseamnă „prințesa de aur” în celtică. 

Orla s-a alăturat familiei cu puțin timp înainte ca câinele lor Lupo, un alt cocker spaniel, să moară în noiembrie 2020. Familia i-a anunțat moartea cu un tribut special pe social media. „A fost în inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va lipsi foarte mult”, au scris ei la momentul respectiv.

De când Orla s-a alăturat familiei, a fost văzută foarte rar, deși vara trecută a participat alături de Prințul și Prințesa de Wales la Royal Charity Polo Cup.

Cățelul nu este singurul animal de companie al familiei regale. Prințul William a dezvăluit la începutul acestui an, în timpul unei apariții la Woodgate Valley Urban Farm, chiar lângă Birmingham, că cei trei copii ai săi au, de asemenea, un porcușor de companie.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe