Cu o floare nu se face primavară în viaţa lui Meghan! Reacţia ducesei la buchetul primit de la tatăl ei în ziua în care a împlinit 40 de ani

8 august 2021   Royals

Thomas Markle i-a trimis un buchet de flori fiicei lui de ziua ei. Să fi fost de-ajuns acest gest pentru a îngropa securea războiului între tată şi fiică?

Thomas Markle susţine că i-a trimis Ducesei de Sussex un bughet de trandafiri, pentru a marca împlinirea a 40 de ani. Însă tot el declară că nu a primit din partea copilului său niciun „Mulţumesc!”. Cu alte cuvinte l-a ignorat complet. Trist, dar adevărat!

Socrul Prinţului Harry a declarat, pentru TMZ, că a trimis o duzină de trandafiri roşii cu doi trandafiri galbeni în mijloc, care să semnifice cei doi copii pe care-i are Meghan – Archie (2) şi nou-născuta Lilibet. Thomas a precizat, de asemenea, că buchetul respectiv a fost însoţit şi de o felicitare, pe care a scris: „Îţi urez «La mulţi ani!» şi zile mai senine!”

Cu ocazia interviului pe care l-a oferit celor de la TMZ, fostul operator de imagine de la Hollywood a adăugat că-şi doreşte să facă parte din viaţa nepoţilor lui, însă, în acelaşi timp, a declarat şi că e OK că Meghan nu i-a răspuns în niciun fel.

Supărată pe tatăl ei

Relaţia tată-fiică s-a stricat chiar înainte de nunta lui Meghan cu Prinţul Harry, în 2018, când el a mimat o şedinţă foto pentru presă – cu pregătirea lui pentru marele eveniment – şi a făcut publică o scrisoare de-ale lui Meghan în tabloide.

Meghan locuieşte acum în California, cu soţul ei şi cei doi copii ai lor, şi a abordat delicatul subiect al relaţiei cu tatăl ei în timpul interviului cu Oprah Winfrey, din acest an, spunând că ea nu-i poate ierta trădarea tatălui.

“Mă uit la Archie şi nu-mi pot imagina că i-aş putea face vreodată ceva rău în mod intenţionat. Nu-mi pot imagina asta, aşa că mi-e greu să înţeleg ce a făcut tatăl meu...”, a spus Meghan.

Totuşi buchetul de flori trimis de Thoms fiicei lui să fie fost oare ramura de măslin mult aşteptată?

Foto - Profimedia

Mai multe