Culoare neașteptată chiar și pentru Sophie! În ce ținută inedită și-a făcut apariția Ducesa de Edinburgh

17 octombrie 2024   Royals

După periplul în Malta, cumnata regală a Regelui Charles a ajuns în centrul Africii.

Nerăbdătoare să se bucure de ospitalitate, Sophie se simte minunat în Ciad. Și a avut o apariție spectaculoasă, neașteptată. Într-o rochie de un verde lime eclatant. Este ceva inedit chiar și pentru Ducesa de Edinburgh, obișnuită să jongleze cu culorile.

Marți, ducesa de Edinburgh a fost văzută împreună cu Amina Priscille Longoh, ministrul de stat pentru femei și protecție a copilului pentru Ciad, în timpul vizitei sale individuale.

Ducesa Sophie, în vârstă de 59 de ani, a fost văzută purtând o rochie într-o nuanță neașteptată, verde lime, de la Amanda Ross x Soler London. Piesa vestimentară a fost ușor modificată față de modelul inițial, o cutumă a femeilor regale. De asemenea, soția Prințului Edward a schimbat cureaua albastră cu care era inițial accesorizată rochia cu o curea metalică cu cataramă reflectorizantă.

Pe rețelele de socializare, ministra care a primit-o în vizită pe ducesă a povestit detalii legate de întâlnirea lor.

”Am avut plăcerea de a savura o cafea din Ciad în această dimineață cu Alteța Sa Regală, Prințesa Sophie Helen, Ducesa de Edinburgh, care este în vizită în Ciad.

Am discutat despre angajamentul ei față de drepturile femeilor și educația copiilor, mai ales în vremuri de criză.

Ea a adus un omagiu Ciadului în coordonarea răspunsului către refugiați și în special pentru ospitalitatea și rezistența comunităților gazdă.

Se angajează să lucreze alături de Ciad pentru a atrage atenția comunității internaționale asupra urgenței investițiilor, pentru a face față crizei și a impactului negativ al acesteia asupra economiei naționale.”

Ciad sau Republica Ciad este o țară situată în centrul Africii. Capitala Ciadului este orașul N'Djamena. Din cauza distanței mari față de ocean și climatului preponderent deșertic, Ciadul este deseori numit „Inima moartă a Africii”. Ciadul este divizat în 3 mari regiuni: una deșertică în zona de nord, o regiune Sahel aridă în centru și o zonă fertilă în sudul țării. Lacul Ciad, după care a fost denumită țara, este cea mai mare întindere de apă din țară și a doua ca mărime din Africa. Cel mai înalt punct este Emi Koussi. Ciad adăpostește peste 200 de grupuri etnice și lingvistice diferite. Islamul este cea mai practicată religie.  

Foto: X

Mai multe