Cum a apărut Meghan Markle singură, la piață! A mers să își ia flori îmbrăcată într-o ținută lejeră

17 iulie 2023   Royals

Meghan Markle nu a fost însoțită nici de Prințul Harry, nici de unul dintre copiii lor, ci de unul dintre câinii ei!

Meghan Markle a avut o apariție surprinzătoare recent, în California. Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată săptămâna trecută la Piața Montecito Farmer's, situată în apropierea casei sale și a Prințului Harry din California, scrie People. Nu soțul a însoțit-o, ci unul dintre câinii lor.

Meghan Markle și Prințul Harry au doi beagle, unul pe nume Guy, pe care ea l-a adoptat în 2015, înainte de a-și cunoaște soțul, și un alt câine, pe nume Mia, pe care cuplul l-a adoptat vara trecută. Ei au și un labrador numit Pula, care înseamnă "ploaie" în Setswana și, deoarece ploaia este foarte rară în Botswana, este considerată valoroasă și o binecuvântare.

Cum s-a comportat Meghan Markle la piață

Meghan Markle s-a oprit la o tarabă care vindea miere și a încercat câteva feluri. De asemenea, s-a oprit și la un vânzător care vindea flori, ea și-a ales un buchet de flori albe și roz, pe care l-a luat cu ea când a părăsit piața, notează Daily Mail.

Meghan este o mare fană a florilor proaspete și a postat adesea despre flori pe Instagram-ul ei, care acum nu mai există. "Flower" a fost, de asemenea, o poreclă pe care mama ei, Doria Ragland, i-a dat-o cu drag în copilărie. Într-o postare pe blogul său, The Tig, Meghan Markle a împărtășit poreclele sale: "Meg, MM, MM, M&M și Flower (pe care mama mi-a spus-o încă de când eram mică)". 

Apariția la piață a lui Meghan Markle vine la câteva săptămâni după ce familia Sussex a evacuat oficial fosta lor casă din Marea Britanie, Frogmore Cottage. „Putem confirma că ducele și ducesa de Sussex au părăsit Frogmore Cottage. Ducele și ducesa au rambursat cheltuielile suportate prin subvenția suverană în legătură cu renovarea Frogmore Cottage, lăsând astfel Coroanei un bun mult îmbunătățit", au declarat reprezentanții familiei. 

Frogmore Cottage a fost prima casă ca familie a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, acolo au și locuit o perioadă cu fiul lor Archie. Ulterior, ei s-au mutat în America, după ce au renunțat la rolurile lor ca membri seniori ai familiei regale. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe