Cum a făcut față cu adevărat Regina Camilla diagnosticului de cancer primit de Regele Charles

26 septembrie 2024   Royals

Tom Parker-Bowles, fiul Reginei, a făcut o serie de dezvăluiri legate de felul în care au gestionat dificilele ultime luni monarhul britanic și soția sa.

Sunt suflete pereche, iar iubirea lor la început imposibilă a sfidat toate obstacolele vieții. Iar asta se datorează în mare parte și caracterului puternic al Reginei Camilla. Tăria ei a ajutat-o de multe ori în viață.

Iar la începutul anului 2024 a avut nevoie de ea mai mult ca oricând, după ce soțul ei a fost diagnosticat neașteptat cu cancer.

De ce spunem neașteptat? Pentru că suveranul britanic este un bărbat foarte disciplinat, care se alimentează corect și curat, care stă în medii nepoluate și are parte de o dolce vita, dacă stăm să ne gândim. Însă cancerul nu este doar despre alimentație și mediu, ci mai ales despre emoții și gestionarea lor. Căci regalii sunt tot oameni și poate că uneori își calcă mai des pe inimă decât cetățenii obișnuiți.

Nu este o necunoscută faptul că Regina Camilla a mai fost căsătorită anterior și că are doi copii din mariajul cu primul soț. Tom Parker-Bowles, fiul ei, își descrie mama ca pe un om extrem de puternic ”care ar putea gestiona cu brio cam orice dificultate îi apare în viață”.

Fiul reginei Camilla a vorbit despre felul în care se descurcă mama sa de când regele Charles a primit diagnosticul de cancer.

Tom a oferit, de asemenea, o scurtă actualizare și despre sănătatea Regelui Charles, în timp ce călătorește prin țară, promovând noua sa carte de gătit, Cooking and The Crown.

Criticul culinar a apreciat că „tratamentul Maiestății Sale merge bine” și a vorbit despre modul în care mama lui a făcut față diagnosticului.

Regele Charles a început tratamentul pentru cancer în ianuarie și s-a odihnit la Balmoral, alături de soție. Întrebat despre cum se simte mama lui, Tom a spus că Regina este puternică că ea face față admirabil șocurilor vieții. Nu stă să se lamenteze, ci conștientizează care este situația și face rapid un plan cum s-o gestioneze.

În ciuda diagnosticului primit de Charles la începutul anului, starea suveranului se redresează încet, încet. O sursă apropiată familiei regale a indicat că sănătatea lui Charles „urmează o traiectorie pozitivă”.

Foto: Profimedia

Mai multe