Cum a fost "taxată" apariția lui Kate Middleton la Trooping the Colour! Cât s-a pregătit pentru eveniment

18 iunie 2024   Royals

Apariția lui Kate Middleton la Trooping the Colour, pe 15 iunie, a fost analizată până la cel mai mic detaliu, iar acum Prințesa de Wales a fost „taxată”.

Fanii lui Kate Middleton nu ar trebui să se aștepte prea curând la o nouă ieșire a Prințesei de Wales, după apariția sa la Trooping the Colour. Kate Middleton are nevoie de o "odihnă lungă și binemeritată", a declarat luni expertul regal Katie Nicholl în emisiunea "Entertainment Tonight". „Cred că o zi ca cea de sâmbătă, în care știe că ochii lumii sunt ațintiți asupra ei, își va pune amprenta", a explicat ea. „Nu cred că ne putem aștepta să o vedem în public pentru o vreme. Va fi nevoie de recuperare”. 

Tot ea a spus că participarea lui Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, la evenimentul de sâmbătă, pe fondul luptei sale împotriva cancerului, trebuie să fi necesitat "o cantitate uriașă de pregătire, timp, efort și energie". „A stat în picioare o perioadă lungă de timp. A existat un moment în care ea privea parada ... și i s-a oferit un loc, pe care l-a acceptat cu recunoștință. Asta este doar o mică recunoaștere a faptului că nu este la fel de puternică, nu este la fel de în formă ca înainte de a fi diagnosticată cu această boală". 

Katie Nicholl a continuat spunând că ieșirea a fost "decizia exclusivă" a prințesei, care a "trecut recent peste un mare impas" în tratamentul ei. Kate Middleton și-a împărtășit diagnosticul în martie, la două luni după ce a renunțat la îndatoririle publice în urma unei operații abdominale. Înainte de a-și dezvălui problemele de sănătate, absența ei a generat teorii ale conspirației din belșug pe internet.

Utilizatorii rețelelor de socializare nu numai că au bârfit despre faptul că Prințul William ar fi avut o aventură cu Lady Rose Hansbury, lucru negat de avocații acesteia, dar au răspândit și speculații potrivit cărora Kate Middleton ar fi folosit o dublură pentru o ieșire la un magazin agricol. Andy Cohen, Blake Lively și mai multe vedete și-au cerut ulterior scuze pentru că au alimentat zvonurile după ce a ieșit la iveală diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton. Prințesa a explicat că a ales să păstreze pentru o perioadă tăcerea deoarece a vrut să "explice totul" despre boala ei celor trei copii ai ei, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 9 ani, și prințul Louis, 6 ani, într-o "manieră adecvată".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe