Cum a slăbit nepoata Dianei, Lady Kitty Spencer: „Oamenii îmi spuneau să sunt prea grasă!”

22 martie 2023   Royals

Nepoata cea mare a Dianei, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 32 de ani, este fiica cea mare a lui Charles Spencer, fratele regretatei prințese.

Aceasta a dezvăluit într-un interviu recent că a reușit să piardă o cantitate semnificativă de kilograme pe când avea circa 25 de ani, după ce a renunțat la dieta ei nesănătoasă. Lady Kitty a mai mărturisit că, înainte de asta, a fost ținta comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare și că mulți internauți o jigneau, spunându-i, de exemplu, că are „coapsele groase”. 

Kitty Spencer este acum model și are o siluetă frumoasă, dar înainte oamenii obișnuiau să-i trimită mesaje foarte crude pe rețelele de socializare în care îi criticau greutatea.

Nepoata Dianei a dezvăluit că unii utilizatori de Instagram i-au cerut „să mai lase prăjiturile”, iar alții au comentat pozele ei în bikini spunând că este „prea grasă”.

„Renunță la prăjituri, dragă. Ești prea grasă”, i-a scris o persoană pe Instagram, comentariu la care Kitty a răspuns: „Îmi pare rău că simți nevoia să postezi comentarii urâte sub fotografiile unor persoane pe care nu le cunoști.”

Cu toate acestea, în 2018, nepoata Prințesei Diana a decis să slăbească și a făcut acest lucru renunțând la dieta nesănătoasă pe care o urma la acea vreme.

Lady Kitty susține că primul ei job de model, precum și nunta regală a vărului ei, Prințul Harry, din 2018, au fost cei doi factori principali care au motivat-o să-și schimbe obiceiurile de viață și să slăbească. Primul ei job ca model a fost la brandul italian de modă Dolce & Gabbana, iar luni mai târziu a participat la nunta lui Meghan și a lui Harry arătând uimitor într-o rochie verde.

Kitty a explicat că a reușit să slăbească urmând o dietă echilibrată și variată, făcând alegeri sănătoase și urmând o rutină de fitness consistentă.

Dieta despre care vorbește Lady Kitty este asemănătoare cu cea mediteraneană, bogată în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe