Cum arată ţinutele pe care Ducesa de Cambridge şi Pippa le-au purtat şi au fost create de designerul Kate Spade, care s-a sinucis?

6 iunie 2018   Royals

Regretatul designer Kate Spade, cumnată a actorului David Spade, a fost găsită moartă în apartamentul ei din New York. Aparent, aceasta s-a sinucis, luptându-se cu o depresie gravă în ultimii ani. Printre clienţii de top al brandului creat de ea şi soţul ei s-au numărat celebrităţile de la Hollywood, dar şi câteva capete regale. Ducesa de Cambridge şi sora ei, Pippa Middleton, au fost văzute purtând creaţii ”Kate Spade” adesea.

Kate era fan al creaţiilor Kate Spade. Aici, în noiembrie 2017

Designerul Kate Spade a îmbrăcat, de-a lungul anilor, celebrităţi de la Hollywood, dar şi mari personalităţi ale lumii. Şi deşi şi-a vândut compania în 2006, pentru a se dedica fiicei sale, compania sa a dăinuit cu acelaşi nume. Kate şi Pippa, de exemplu, se numără printre clienţii de top al acestui brand. Cel mai recent, Kate a îmbrăcat o ţinută ”Kate Spade” anul trecut, în toamnă. Haideţi să vedem cum arată outfiturile create de compania ”Kate Spade”, pe care Kate şi Pippa le-au îndrăgit şi pe care le-au purtat!

Aprilie 2017

Octombrie 2016

Mai 2017

Mai multe