Cum arăta verighetele pe care le poartă Meghan şi Harry

19 mai 2018   Royals

Harry şi Meghan Markle sunt oficial soţ şi soţie. Cei doi şi-au jurat iubire veşnică în faţa a milioane de oameni care i-au privit, fie din biserica St. Geroge de la Windsor, fie prin micile ecrane. Momentul jurămintelor a fost emoţionant şi am avut ocazia să vedem şi cum arată bijiteriile pe care cei doi îndrăgostiţi le poartă. Reprezentanţii familiei regale au dezvăluit detaliile. Sunt două verighete speciale create de Cleave.

Este o nuntă regală, aşa că cei doi miri nu pot avea două inele obişnuite, ci unele care spun o poveste. Verigheta lui Meghan a fost modelată dintr-o bucată de aur galben - Welsh Gold, dăruit de Regina Elisabeta a II-a, pe când prinţul Harry va purta o bijuterie din platină cu finisaje texturate. "Inelul doamnei Markle a a fost modelat dintr-o bucată de aur galben, primită de la Maiestatea Sa Regina. Inelul prinţul Harry va fi o bandă din platină cu un finisaj texturat."

Ambele verighete au fost create special pentru acest eveniment de atelierul Cleave,  şi au fost transportate la Capela Sf. George de către prinţul William, în calitate de cavaler de onoare.

Foto: Arhiva OK!

Mai multe