Cum arată vila din Jamaica în care au fost cazaţi Prinţul Harry şi Meghan Markle

13 martie 2017   Royals

Prinţul Harry şi iubita sa, actriţa Meghan Markle, şi-au petrecut un weekend în Jamaica, fiind invitaţi la nunta lui Tom Inskip cu Hon Lara Hughes-Young, prieteni dragi de-ai prinţului roşcovan.

foto: hepta

Prince Harry şi Meghan Markle

Ceremonia a avut loc la Hotelul Round Hill, un resort de lux care se bucură de propria plajă. După ceremonie, invitaţii s-au retras în cele 36 de camere cu vedere la Ocean, care au fost decorate chiar de designerul Ralph Lauren.

Harry şi Meghan au stat într-una dintre vilele somptuoase din acest resort. De fapt, se presupune că cei doi şi-au ales cea mai luxoasă vilă, care a venit ”la pachet” cu două piscine private, terase largi, o cameră de jocuri şi chiar o bibliotecă. O astfel de vilă a avut propria echipă de curăţenie şi mentenanţă, dar şi un chelner care le-a adus îndrăgostiţilor micul dejun pe terasă în fiecare dimineaţă. Ce romantic!

Aşa arăta din faţă acest resort

Meghan s-a putut bucura pe timpul şederii chiar şi de un spa de lux, o piscină infinit, o plajă privată şi de lecţii de yoga. Iată câteva fotografii din interiorul acelui resort de lux!

Mai multe