Cum au apărut părinții lui Kate Middleton la Wimbledon? Prințesa e marea absentă de la turneul de tenis

4 iulie 2024   Royals

În ziua a patra a turneului de tenis Wimbledon, Carole și Michael Middleton și-au făcut apariția! Cu zâmbetul pe buze, părinții Prințesei de Wales au apărut în mulțime!

Părinții Prințesei de Wales, Carole și Michael Middleton, au fost fotografiați sosind în a patra zi a Campionatului de tenis de la Wimbledon. Carole Middleton a dat dovadă de mult bun gust îmbrăcată într-o ținută în valoare de 1.120 de lire sterline, la evenimentul sportiv preferat al fiicei sale.

Mama lui Kate Middleton, în vârstă de 69 de ani, a afișat un zâmbet larg în timp ce se plimba prin incinta All England Lawn Tennis and Croquet Club. După ce a fost întrebată de Daily Express dacă așteaptă cu nerăbdare începutul meciului, ea a răspuns că da. 

La turneul de tenis, Carole Middleton a arătat fabulos într-o rochie florală de la Cefinn, în valoare de 290 de lire sterline,  combinată cu un blazer crem cu croială scurtă de la ME+ EM, care e 295 de lire sterline. Și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare portocalii de la Izipizi, de 40 de lire, pantofi cu toc din piele de căprioară maro de la Emmy London, 495 de lire, și o geantă rotundă tip clutch.

Mulți fani regali au comentat pe rețelele de socializare cât de "fermecătoare" și "frumoasă" e mama lui Kate Middleton. Un fan regal a postat pe X: „Mama Prințesei de Wales, Carole Middleton, participă astăzi la a patra zi #Wimbledon. „Oh, Doamne, #LionessofMiddleton arată minunat și Prințesa Catherine are zâmbetul mamei sale”.

Aceasta este cea de-a doua apariție publică pe care soții Middleton o fac recent. Luna trecută, aceștia au stârnit frenezia fanilor regali când și-au făcut o apariție surpriză la Royal Ascot și au fost văzuți discutând cu ginerele lor, Prințul William.

De la Wimbledon, Prințesa de Wales, care este o pasionată de tenis, lipsește. Ea s-a retras din viața publică după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. E acasă, în recuperare și urmează un tratament de chimioterapie preventivă. 

În cel mai recent mesaj al ei, Kate Middleton a spus că tratamentul este în curs de desfășurare și pentru următoarele câteva luni. 

Foto: Profimedia

Mai multe