Cum e, de fapt, să muncești pentru Prințul Harry și Meghan Markle? Declarațiile care schimbă totul

25 septembrie 2024   Royals

Actualii și foștii angajați ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle dezvăluie cum este cu adevărat să lucrezi pentru ei după acuzațiile recente care au fost lansate la adresa lor.

Actualii și foștii angajați ai Prințului Harry și ai lui Meghan Markle au ieșit public pentru a susține cuplul după recentele acuzații la adresa Ducesei de Sussex, acuzații care au fost lansate de o publicație americană.

La începutul acestei luni, The Hollywood Reporter a publicat un articol devastator, etichetând-o pe Ducesa de Sussex drept „Ducesa Dificilă” deoarece angajații ei ar fi „îngroziți” de ea și de comportamentul ei „denigrator” față de ei.

Publicația a citat surse care spun că Meghan Markle „mărșăluiește ca un dictator pe tocuri înalte, fumegând și dând ordine”, o sursă adăugând: „Am văzut-o lăsând bărbați adulți la lacrimi”. De asemenea, în articol au fost lansate acuzații privind „crizele de furie zgomotoase” ale ducesei și „e-mailurile furioase de la 5 dimineața” care i-au adus porecla de „Ducesa Dificilă”. Dar, de atunci, diverși angajați actuali și foști au venit în apărarea ducesei și au spus că afirmațiile erau „invenții”.

Unul dintre ei, fostul șef de personal al cuplului, Josh Kettler, i-a catalogat pe Ducii de Sussex drept „dedicați și muncitori” și a vorbit despre cum a fost „primit cu căldură” când s-a alăturat echipei lor.

Ben Browning, fostul șef de conținut al fundației Archewell, a declarat pentru Us Weekly că experiența sa de lucru cu Prințul Harry și Meghan Markle a fost „pozitivă”, adăugând: „Știrile  pe care le-am văzut sugerând contrariul sunt neadevărate”.

Ashley Hansen, secretarul de presă global al Ducelui și Ducesei și șeful departamentului de comunicare al fundației Archewell, a vorbit și el despre propria sa experiență cu cuplul atunci când a trebuit să își ia liber pentru o problemă de sănătate: „Când le-am spus, am fost întâmpinată cu genul de îngrijorare și grijă pe care un părinte le-ar exprima dacă ar fi vorba de propriul copil. Am fost întrebată de ce am nevoie, cum și dacă mă pot ajuta și mi s-a spus să îmi iau cât timp am nevoie”. 

Doamna Hansen a susținut și că Prințul Harry și Meghan Markle i-au trimis flori și câteva cadouri, „dar cel mai profund pentru mine, Meghan îl contacta personal pe soțul meu zilnic pentru a se asigura că amândoi suntem bine și avem sprijin.

A însemnat atât de mult pentru el și chiar mai mult pentru mine. Nu-ți dai seama cât de mult înseamnă acest gen de bunătate și de gânduri până când nu ai nevoie de ele”. 

Un angajat actual care a dorit să-și păstreze anonimatul a descris modul în care colegii au fost „uimiți de acuzații”, adăugând: „Probabil sunt inventate de cineva care este nemulțumit”.

„De fiecare dată când personalul merge la ei acasă, pleacă cu un coș cu flori proaspete, fructe proaspete, ouă proaspete”. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe