Cum e posibil? Meghan Markle și Prințul Harry au avut "un impact uriaș" asupra căsniciei lui Will cu Kate

19 octombrie 2023   Royals

Prințul Harry și Meghan Markle și-au schimbat viața atunci când s-au îndepărtat de familia regală, în urmă cu trei ani, dar se pare că nu au fost singurele persoane afectate! E vorba despre Prințul William și Kate Middleton!

Se spune că Meghan Markle și Prințul Harry au avut "un impact uriaș" asupra Prințului William și asupra lui Kate Middleton atunci când s-au retras din familia regală. Ducele și ducesa de Sussex au decis să renunțe la rolul lor de membri seniori în 2020, înainte de a începe o nouă viață împreună în America. O sursă a declarat acum că, după plecarea lor, Prințul și Prințesa de Wales au fost nevoiți să preia "volumul de muncă suplimentar", notează Mirror

„Prințul William și Kate Middleton se simt resemnați față de Meghan și Harry pentru că i-au lăsat să continue munca pe care ei au abandonat-o atunci când s-au mutat în Statele Unite. Volumul de muncă suplimentar care le-a fost repartizat este imens", a declarat sursa.

Aceștia au mai afirmat că William și Kate au trebuit să își asume "și mai multă responsabilitate" de când Meghan Markle și Prințul Harry au plecat. Sursa a spus că acest lucru a avut un "impact uriaș asupra căsniciei și vieții lor de familie".

„Uneori pot simți că cedează sub această presiune neîncetată. Cu mai puțin timp petrecut împreună acasă și fiind nevoiți să petreacă mai mult timp despărțiți, se simt în mod constant rupți în direcții diferite și insistă că acest lucru nu s-ar întâmpla dacă Harry și Meghan nu ar fi renunțat la îndatoririle lor regale.", a declarat sursa pentru revista Closer.

Harry și Meghan au avut o relație tensionată cu familia regală încă de când au plecat. Cuplul a făcut dezvăluiri despre viața lor alături de regali în docuseria lor explozivă de pe Netflix, iar Harry a discutat, de asemenea, despre familia sa în cartea sa de memorii de debut, Spare.

În carte, Prințul Harry susține că fratele său William l-a atacat fizic și că tatăl lor, Regele Charles, a pus interesele lui William mai presus de cele ale lui Harry. În serial, Prințul Harry a mai spus că el crede că familia regală a dezvăluit intenționat povești despre el și Meghan către presa britanică.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe