Cum e să muncești cu Harry și Meghan Markle? „Dureri de cap și puține beneficii", susține un expert

27 iunie 2023   Royals

După retragerea lor din familia regală, Prințul Harry și Meghan Markle au semnat contracte de mai multe milioane de lire sterline cu giganții de streaming, Spotify și Netflix.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați, un expert regal susține că munca cu și pentru cei cei doi "nu oferă decât dureri de cap". Această afirmație vine după ce contractul profitabil al soților Sussex a fost încheiat după doar o singură serie de podcasturi ale lui Meghan. Contractul a luat sfârșit, ambele părți anunțând că "au convenit de comun acord să se despartă și sunt mândri de seriile pe care le-am realizat împreună".

Comentatorul regal Dan Wootton a declarat că "am văzut cât de slab pregătiți" erau membrii familiei regale pentru o "slujbă adevărată". Scriind în editorialul său pentru Daily Mail, Wooton a criticat cuplul spunând: „La fel cum a descoperit și Familia Regală, lucrul cu acești doi oferă multe bătăi de cap și foarte puține beneficii".

Rapoartele au susținut că Prințul Harry a avut câteva idei "discutabile" pentru un podcast, inclusiv intervievarea lui Vladimir Putin, Donald Trump și Mark Zuckerberg despre copilăria lor. Wooten a catalogat ideea drept "farsă", "nepractică și imposibilă". El a continuat: „La un moment dat, se spune că Harry și Meghan ar fi propus chiar și un proiect TV vag care să abordeze dezinformarea, notează express.co.uk

Singura dezinformare care a sfârșit prin a emana din această afacere a fost afirmația lor că vor fi minți creative care merită să primească zeci de milioane de dolari prin producerea de emisiuni de divertisment și podcast-uri stelare și convingătoare."

Ca urmare a acestui contract de scurtă durată, Meghan Markle a lansat doar o singură serie a podcastului său, Archetypes, care a avut 12 episoade anul trecut. În timpul difuzării acestuia, Meghan Markle a vorbit cu vedete celebre printre care Serena Williams și Mariah Carey, și a câștigat premiul pentru cel mai bun podcast la People's Choice Award din Los Angeles.

Se zvonește și că vedeta pop Taylor Swift a refuzat-o pe Meghan Markle după ce aceasta i-a scris o scrisoare personală în care îi cerea să apară în emisiune. Cântăreața, potrivit Wall Street Journal, nu a dat curs invitației. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe