Cum i-a râs în faţă Regina Elisabeta lui Donald Trump?

18 iulie 2018   Royals

Toată presa a titrat despre cum preşedintele american a încălcat protocolul regal în timpul vizitei oficiale, de săptămâna trecută, în Marea Britanie. Nimeni nu a sesizat, însă, că Regina Elisabeta a avut, la rându-i, un ”răspuns” pregătit pentru grosolăniile lui.

1:1. Regina Elisabeta versus Donald Trump

Toţi au semnalat greşelile lui Trump vizavi de suverana Marii Britanii, însă nimeni nu a luat în considerare că şi Regina Elisabeta ar fi făcut o alegere neinspirată în timpul acestei vizite. Chipurile, monarhul britanic a purtat, pentru întâlnirea cu actualul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, un cadou primit chiar de la fostul preşedinte american, pe care, clar, îl simpatiza mai tare.

Regina Elisabeta a purtat, la întâlnirea cu Trump, broşa primită cadou de la Barack Obama şi soţia lui, Michelle Obama, achiziţionată din contul personal, nu cel al statului. ”Statele Unite ale Americii i-a dăruit reginei Elisabeta, de-a lungul anilor, mai multe bijuterii şi pun pariu că stilistul acesteia putea alege oricare dintre ele, însă Majestatea Sa a ales să poarte cu bijuteria din colecţie cu semnificaţia sentimentală cea mai purternică. Cea dăruită, din prietenie, de Obama”, a atras atenţia un internaut, pe reţelele de socializare.

Altă părere!

Mai multe