Cum i-a spus Prinţesa Diana lui William despre aventura tatălui său cu Camilla?

3 octombrie 2017   Royals

Fiul cel mare al regretatei Lady Di era foarte de apropiat de mama sa, motiv pentru care aceasta nu-i ascundea nimic. Recent, William a povestit că mama sa a fost cea care l-a înştiinţat de aventura tatălui său şi că a avut o manieră de-a dreptul emoţionantă de a face asta.

Adolescentul William

Deşi era o femeie trădată în dragoste, Lady Di a ştiut că o astfel de informaţie i-ar afecta pe cei doi fii ai ei, motiv pentru care a ales un mod straniu de a le-o spune. Astfel, Lady Di a ales să fie mai întâi mamă, şi apoi o femeie trădată de soţul ei, şi i-a spus fiului ei, pe atunci 13 ani, că nu e nimic greşit în a-ţi urma inima. ”Dacă întâlneşti iubirea în viaţa ta, trebuie să te ţii de ea. Iar dacă eşti suficient de norocos încât să găseşti pe cineva care să răspundă sentimentelor tale, atunci trebuie să protejezi ce aveţi”, i-a spus Lady Di lui William, făcând referire la alegerea lui Charles de a avea o relaţie cu Camilla Bowles.

Amintim că divorţul dintre Prinţesa Diana şi Prinţul Charles s-a pronunţat în august 1996. Aproape un an mai târziu, Lady Di pierea într-un tragic accident rutier...

Mai multe