Cum își va petrece Meghan Markle ziua de naștere? Soția Prințului Harry va împlini curând 42 de ani

26 iulie 2023   Royals

Meghan Markle se pregătește de o petrecere grandioasă foarte curând, ea va împlini 42 de ani chiar săptămâna viitoare!

Mama a doi copii, care s-a născut în California, pe 4 august 1981, așteaptă cu nerăbdare să să distreze la petrecerea ei aniversară și să fie răsfățată de soțul ei, Prințul Harry, la superba lor vilă din Montecito.

Dar cum vor marca Meghan Markle și familia ei această ocazie specială? Ducesa de Sussex și Prințul Harry obișnuiesc să petreacă timp de calitate împreună cu cei doi copii ai lor. Prin urmare, este probabil ca Meghan Markle și Prințul Harry, care sunt părinții lui Archie, în vârstă de patru ani, și lui Lilibet, în vârstă de doi ani, să marcheze ziua de naștere a lui Meghan în casa lor, scrie Hello Magazine

Cuplul regal le-a oferit fanilor o perspectivă asupra vieții lor de familie în documentarul lor de pe Netflix, eu dezvăluit inclusiv faptul că cei doi copii ai lor iubesc să stea afară în grădina lor, îngrijindu-și plantele, hrănindu-și găinile și jucându-se cu câinii lor, Pula, Guy și Mia.

Un moment adorabil prezentat telespectatorilor în documentar l-a surprins pe Prințul Harry, împingând-o pe Lilibet în cărucior, prin grădină. Într-un alt moment, familia a jucat un meci de fotbal pe iarbă, Archie și Harry fiind deosebit de implicați în acest sport. Se știe, de asemenea, că mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, care locuiește în apropierea cuplului în California, este un vizitator frecvent la casa fiicei și ginerelui ei, așa că este probabil ca ducesa să fie dornică să o implice pe mama ei în sărbătorirea zilei de naștere.

În Montecito, Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți vizitând diverse restaurante din apropierea casei lor, așa că e posibil ca ducele de Sussex să plănuiască o cină romantică pentru ziua specială a soției sale.

La începutul acestei veri, cuplul a fost fotografiat în timp ce lua prânzul la un sushi bar din Montecito. Perechea a ales să apară în ținute casual, în trend cu atmosfera relaxată a Californiei. Lui Harry și Meghan li s-au alăturat chiar și câteva fețe celebre la întâlnirea de prânz, inclusiv Gwyneth Paltrow și soțul ei, Brad Fulchuck, precum și Whitney Wolf Herd, CEO-ul Bumble, și moștenitorul petrolului din Texas, Michael Herd. De asemenea, grupului li s-au alăturat și Cameron Diaz și soțul ei muzician, Benji Madden.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe