Cum l-a rănit Meghan Markle pe fostul ei soţ, Trevor Engelson? "M-am simţit ca şi cum eram ceva lipit de talpa pantofului ei"

15 iulie 2021   Royals

Înainte ca Prinţul Harry să apară în viaţa ei şi să-i schimbe total existenţa, Meghan a lăsat în urmă un alt bărbat.

Este vorba despre primul ei soţ, producătorul Trevor Engelson, cu care actuala Ducesă de Sussex a fost căsătorită între anii 2011 şi 2013. 

Ei bine, în cartea biografică Meghan: A Hollywood Princess, aflăm că acest prim soţ al lui Meghan a fost devastat şi rănit de felul în care fosta actriţă a pus capăt mariajului: i-a trimis înapoi inelul de logodnă prin poştă, ea aflându-se la filmări pentru serialul Suits în Toronto, iar el în casa lor din Los Angeles.

Ei bine, autorul volumului citat mai sus scrie că Trevor a fost foarte şocat şi furios când a primit acest plic de la Meghan şi că s-a simţit insignifiant, ca şi cum ar fi fost "ceva lipit de talpa pantofului" soţiei sale. 

Nina Priddy, prietena din copilărie a lui Meghan şi domnişoară de onoare la nunta ei cu Trevor, a fost dezamăgită la rândul ei de gestul lui Markle. Aceasta n-a mai vrut să se asocieze cu Meghan după acest incident: "I-a tras covorul de sub picioare lui Trevor. A fost foarte rănit", a declarat aceasta pentru presa britanică.

Mai multe