Cum poți avea și tu o vacanță regală. Luxoasa vilă din Caraibe a Prințesei Margaret se închiriază

15 august 2024   Royals

Sora mai mică a reginei Elisabeta a descris cândva Insula Mustique drept „singurul loc în care mă pot relaxa”.

Fanii regali au putut vedea în serialul The Crown că Prințesa Margaret se ducea des acolo, în paradisul din Caraibe. Era oaza sa de relaxare, de liniște, locul în care uita de statutul său regal, care oricum o apăsa.

Locația este o splendoare, oricine se poate considera norocos să aibă aici o vacanță!

Vestea bună este că această uimitoare proprietate se poate acum închiria. Fie că ești fan regal sau doar un adept al luxului, să știi că oricine poate închiria această bijuterie imobiliară din Caraibe. La schimb pentru un preț corect și regal, desigur!

Vila Les Jolies Eaux, proprietatea cu cinci dormitoare care se află în vârful cel mai sudic al insulei private din Caraibe - ce a fost moștenită de fiul regretatei Prințese, David, care mai apoi a vândut-o unui om de afaceri – poate fi acum închiriată.

Bineînțeles, cei care își doresc să petreacă câteva zile aici trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Prețul pe săptămână variază între 33.000 și 47.000 dolari, în funcție de perioada anului, conform site-ului de închiriere.

Vila Les Jolies Eaux poate găzdui 10 adulți și doi copii și include cinci dormitoare și un pavilion de luat masa lângă piscină, care este „deschis pe toate cele patru laturi, permițând intrarea adierii ușoare a vântului pentru a răcori oaspeții, în timp ce aceștia se relaxează și se bucură de priveliștea în continuă schimbare, dar și de istoria care îi înconjoară”. Echipa vilei include un majordom, un bucătar, un grădinar și două menajere.

Prințesa Margaret, sora cea mică a răposatei Regine Elisabeta a II-a, a primit spectaculosul domeniu drept dar de nuntă, când s-a căsătorit cu Antony Armstrong-Jones în 1960.

Vila Les Jolies Eaux a devenit cunoscută lumii în anul 1976, când fotografiile prințesei și ale iubitului ei, Roddy Llewellyn, au fost publicate în News of the World. De asemenea, de-a lungul anilor, a fost locul unde prințesa rebelă dădea cele mai tari petreceri.

Foto: Mustique Island

Mai multe