Cum s-a sfârșit brusc prietenia lui Meghan Markle cu domnișoara de onoare de la prima ei nuntă

5 martie 2024   Royals

Nu este prima dată când Meghan Markle elimină fără explicație oamenii din viața ei.

Prima domnișoară de onoare a lui Meghan Markle, de la prima ei nuntă, a dezvăluit cum prietenia lor s-a sfârșit după trei decenii.

Ninaki Priddy a fost cea care i-a stat alături ducesei atunci când aceasta s-a căsătorit cu primul ei soț, producătorul Trevor Engelson, în 2011.

Dar când mariajul lui Meghan s-a destrămat, în 2013, la fel s-a întâmplat și cu relația dintre Meghan și Ninaki.

Fosta domnișoară de onoare a ducesei a susținut că acest lucru s-a întâmplat după ce a aflat noi detalii despre relația dificilă dintre Trevor și Meghan.

„Ceea ce a ieșit la iveală după ce am vorbit cu Trevor a pus capăt prieteniei mele cu Meghan. Cred că toți cei care i-au cunoscut pe amândoi au fost în stare de șoc”, a declarat aceasta în urmă cu ceva ani, pentru Daily Mail.

Curios este că acest lucru s-a întâmplat deși Ninaki și Meghan au fost prietene de când erau mici și au rămas așa până la liceu.

„Nu cred că i-a oferit lui Trevor o opțiune. Cred că a existat un element de ochii care nu se văd se uită”, susține fosta amică a lui Meghan legat de destrămarea căsniciei acesteia după ce ducesa s-a mutat în Canada pentru filmările la serialul Suits.

„Felul în care a procedat ea l-a rănit pe Trevor”, adaugă Ninaki, cu aluzie la faptul că actuala soție a lui Harry i-a trimis înapoi primului soț inelul de logodnă, într-un plic, cerându-i în același timp divorțul.

Fosta prietenă a vedetei a mai susținut că Meghan s-a schimbat atunci când a început să obțină succes cu rolul din serialul care a consacrat-o.

Chiar dacă atunci a considerat că Meg s-a purtat fără inimă față de primul ei soț, Ninaki a ținut să specifice că „sfârșitul prieteniei noastre s-a simțit ca o moarte”.

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images, The Sun

Mai multe