Cum se explică tăcerea lui Meghan Markle? Ea și Harry "au mers prea departe" cu atacurile regale

10 iulie 2023   Royals

Meghan Markle a bifat foarte puține apariții anul acesta, a lipsit chiar și de la încoronarea Regelui Charles, socrul ei, eveniment care a avut loc pe 6 mai. 

Meghan Markle și Prințul Harry știu că au mers "prea departe" cu atacurile la adresa familiei regale, susține un expert regal. El e de părere că cei doi lucrează intens la reconstruirea brandului lor după ce s-au luptat să își mențină reputația în urma acuzațiilor aduse familiei regale și a prăbușirii acordului lor cu Spotify, scrie express.co.uk

Se zvonește că Meghan Markle face acum un pas înapoi și se concentrează la readucerea brandului său pe drumul cel bun, în timp ce ea și Prințul Harry lucrează și la afaceri separate.

Biograful regal Tom Bower a declarat pentru OK! Magazine UK că celor doi le va fi greu să își păstreze "reputația" după toate mărturisirile. El a spus: „Încep să simtă gustul neplăcut după toate dezvăluirile din interviul cu Oprah Winfrey. Le va fi foarte, foarte greu să-și păstreze reputația brandului lor.

Trebuie să se apere în mod constant și se agață de oportunități care nu mai există. Tot ceea ce are este bagajul interviului cu Oprah Winfrey și blestemarea familiei regale în diverse interviuri succesive. De aceea a fost atât de tăcută tot anul. Știe că probabil au mers prea departe și nu știe cum să iasă din asta acum. Ceea ce este fascinant este cum se va termina? Care va fi punctul culminant?", a transmis el. 

Acum, Meghan Markle caută noi parteneriate cu branduri, în timp ce Prințul Harry se concentrează pe contractul său cu Netflix.

a

De curând, Meghan Markle și Prințul Harry au publicat o declarație comună cu Spotify pentru a dezvălui rezilierea anticipată a contractului. Nu se știe ce contracte vor mai semna ei pe viitor, însă toate acuzațiile la adresa familiei regale au avut repercursiuni. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe