Cum se înțeleg micuții. Cât de apropiați sunt copiii regali ai lui Kate de verișorii din partea mamei

8 octombrie 2024   Royals

Fanii regali știu deja că Prințesa Kate are o relație foarte strânsă cu familia sa de origine, clanul Middleton. Se înțelege minunat cu sora Pippa și cu fratele James.

James Middleton, fratele Prințesei de Wales, se confruntă cu bucuriile paternității, iar fiul său, Inigo, are deja un grup devotat de tineri admiratori: cei șase veri ai săi. Kate are trei copii, la fel și Pippa, tot trei copii. Așadar, ne putem gândi că poate mezinul Middleton ia în calcul să mai facă și el trei copii.

Micuții care au mame Middleton îl răsfață din plin pe bebe Inigo, cel mai mic membru al trupei de verișori.

James și soția Alizee Thevenet sărbătoresc luna aceasta o aniversare importantă: Inigo împlinește un an.

Cum să reziști unei asemenea drăgălășenii?

Chiar și copiii regali sunt de-a dreptul impresionați de verișorul lor.

Eroul însă este și James. Căci bunătatea lui cucerește copiii instant. Un iubitor de câini, James are o adevărată patrulă a cățelușilor. Lucru foarte atractiv pentru copii.

Urmând exemplul fratelui, Kate le-a luat copiilor un cocker negru, întocmai ca cel mai iubit animăluț al lui James, care l-a îndurerat peste măsură când a murit, însă care a fost motivația pentru deschiderea unei firme care produce mâncare pentru câini.

În cea mai recentă ediție de weekend a The Telegraph, James Middleton a povestit despre cât sunt de iubitori copiii surorilor sale, ce legătură minunată au între ei și cu bebe Inigo, pe care îl răsfață maxim.

Kate, în vârstă de 42 de ani, îi are pe prințul George, prințesa Charlotte și pe prințul Louis cu soțul ei, prințul William, în timp ce Pippa este mamă a trei copii, Arthur, Grace și Rose cu soțul ei James Matthews.

În noul său volum autobiografic ”Meet Ella: The Dog Who Saved My Life”, (”V-o prezint pe Ella, câinele care mi-a salvat viața”), fratele mai mic al lui Kate, James, oferă detalii adorabile despre viața frumoasă și plină de iubire pe care o are alături de surorile sale.

Foto: Profimedia

Mai multe