Cum se înțelege Tom Parker, fiul Reginei Camilla, cu „frații vitregi” William și Harry

27 septembrie 2024   Royals

Criticul culinar și autorul unor cărți de rețete culinare a vorbit despre relația sa cu membrii Familiei Regale.

Tom Parker Bowles este bucătar și acum și scriitor, dar înainte de lansarea cărții de rețete care urmează să fie pusă în vânzare, numele său era deja bine cunoscut, în special numele de familie. El este unul dintre copiii născuți de Camilla (fostă Parker-Bowles) în timpul mariajului său cu Andrew Parker Bowles, înainte ca soarta să o facă regină, după când s-a căsătorit cu Charles al Angliei. Împotriva tuturor probabilităților, tatăl său vitreg este acum monarhul - care este și nașul său de botez - și nu se ferește de întrebări despre relația sa cu el și cu restul Familiei Regale.

Este o perioadă delicată pentru familia Windsor, Regele Charles fiind tratat pentru cancer, iar Prințesa de Wales tocmai a terminat chimioterapia. Din păcate, Tom Parker cunoaște această boală de aproape, deoarece a fost cauza decesului partenerei sale în 2021, Alice Procope, și acum urmărește îndeaproape progresele atât ale lui Charles al III-lea, cât și ale lui Kate Middleton.

„Regele are parte de cel mai bun tratament. Este un om grozav și un om dur, iar tu trebuie doar să treci peste asta, a declarat el într-un interviu pentru „Vogue”, unde a făcut referire și la însoțitorii pacienților. El știe că pentru oricine are pe cineva drag într-o situație similară este foarte dificil, motiv pentru care recunoaște și tăria mamei sale în a face față acestui proces. 

Desigur, urmărește îndeaproape și evoluția lui Kate Middleton, care își reia treptat viața publică. „Le ador pe amândouă”, afirmă el. Întrebat care e relația între el și cei doi „frați vitregi”, William și Harry, Tom Parker Bowles a recunoscut că inevitabil are o relație mai apropiată cu Prințul și Prințesa de Wales, decât cu Ducele și Ducesa de Sussex, care trăiesc în Statele Unite de mai bine de patru ani. Chiar și așa, el le urează toată fericirea și insistă că este complet indiferent la orice tensiuni care ar putea exista între cei doi fii ai lui Charles al III-lea. „Mă țin departe de așa ceva. Nu vreau decât ca toată lumea să fie fericită.”

El a mărturisit că singura sa preocupare este ca mama sa să fie bine, și știa că este. „Este excepțional de fericită în acest moment”. 

Tom Parker Bowles, care tocmai și-a lansat cea de-a șaptea carte, „Cooking and the Crown”, a fost elev la prestigiosul Colegiu Eton, unde au studiat și Prinții William și Harry. El lucrează ca scriitor și critic culinar și a dobândit o oarecare faimă în calitate de jurat TV la emisiuni de talente culinare. Pe plan personal, are doi copii, Lola și Freddy, născuți din căsătoria sa cu jurnalista și editorul de modă Sara Buy. Acum, după trista pierdere a partenerei sale în urmă cu trei ani, se află într-o nouă relație despre care preferă să nu dea încă mai multe detalii.

Odată cu urcarea pe tron a lui Regele Charles al III-lea, atât el, cât și sora sa, Laura Lopes, nu au intrat în lumina reflectoarelor. La începutul acestui an, Tom Parker a participat pentru prima dată la un eveniment oficial alături de mama sa, iar cei doi frați, împreună cu copiii lor respectivi, s-au alăturat familiei Windsor pentru Crăciun la Sandringham.

FOTO: Profimedia, Getty Images

Mai multe