Cum se pregătesc Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis pentru Halloween

25 octombrie 2023   Royals

Kate Middleton a fost văzută anul trecut cu cei trei copii ai săi la Londra, la colindat! Și acum, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se bucură de sărbătoarea de Halloween!

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se află în prezent într-o vacanță școlară și probabil se pregătesc pentru distracția de Halloween! Cei trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William s-au bucurat de vacanța de jumătate de trimestru și în cuând, pe 30 octombrie, se vor întoarce la cursuri, exact la timp pentru sărbătoarea de Halloween.

Este probabil ca Pințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Pințul Louis, 5 ani, să facă activități legate de toamnă și de Halloween în timpul vacanței, așa cum au făcut și în anii trecuți. Mama prințesei Kate, Carole Middleton, a vorbit despre partea ei preferată a sezonului într-o postare pe Instagram anul trecut. „Halloween este un punct culminant al toamnei pentru mine", a spus Carole. „Încă îmi amintesc distracția și spaimele din propria mea copilărie; șansa de a mă costuma, de a decora dovleci și de a merge la colindat!". Carole a dezvăluit atunci că s-ar putea baza și pe ajutorul nepoților ei: „Anul acesta mi-am cultivat chiar și dovleci, așa că abia aștept să îi decorez împreună cu cei dragi."

În 2019, Kate Middleton a fost văzută într-un supermarket local din Norfolk cu Prințul George și Prințesa Charlotte alegând costume de Halloween. Localnica Kathy Whittaker a observat-o pe Prințesă printre rafturi. „Nu am văzut ce a cumpărat de fapt. Doamna care mi-a spus că era acolo avea copii cu ea și a spus că Prințesa Kate îi întreba pe copiii ei ce vor fi de Halloween".

În ziua de Halloween, cei trei copii ai prințesei Kate Middleton și ai Prințului William vor participa probabil la colindat. În ianuarie, Jay Rutland, un locuitor din Londra, a împărtășit o fotografie cu Kate Middleton ducându-i pe George, Charlotte și Louis să adune bomboane, potrivit revistei Hello! Magazine. „Pentru oricine se îndoiește de cât de cu picioarele pe pământ sunt William și Kate... Aceasta este Kate cu copiii lor bătând la ușa noastră din Londra, la colindat de Halloween", a transmis Rutland la vremea respectivă.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe