Cum se pregăteşte maternitatea pentru venirea pe lume a bebeluşului regal?

10 aprilie 2018   Royals

Ca şi-n cazul primelor două naşteri, Kate Middleton a ales spitalul St. Mary şi, mai precis, Lindo Wing pentru a-l aduce pe lume pe bebeluşul nr. 3. Iar pregătirile la maternitate sunt în toi, din moment ce pruncul regal ar putea veni pe lume oricând de acum încolo.

Au fost montate garduri de protecţie

Kate a intrat deja în ultima lună de sarcină, aşa că bebeluşul regal s-ar putea naşte oricând. De aceea, pregătirile la Lindo Wing sunt în toi. În primul rând, au fost montate garduri de protecţie la intrarea în maternitate, pentru a-i ţine pe simpatizanţii regali, dar şi presa, cât mai departe de uşa clădirii.

Semne cu parcare interzisă

În al doilea rând, parcarea a fost interzisă, în faţa maternităţii, în perioada 9 - 29 aprilie, perioadă în care se aşteaptă ca Ducesa de Cambridge să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al cuplului. Asta deşi Palatul Kensington n-a estimat şi nici confirmat data naşterii bebelulşului.

La naşterea micuţei Charlotte

Cât despre aşteptările familiei regale, se ştie că Ducii de Cambridge sunt foarte preocupaţi de haosul pe care venirea pe lume al bebeluşului l-ar putea crea. Aceştia au făcut apel la presă şi la simpatizanţii regali să evite camparea cu multe zile înainte de eveniment în faţa spitalului, aşa cum s-au întâmplat în cazul celorlalte două naşteri.

foto: SplashNews

Mai multe