Cum și-a consolat Prințesa Eugenie mama. Ducesa Sarah Ferguson este din nou în lacrimi după anunțul trist

20 septembrie 2024   Royals

Sarah Ferguson retrăiește an de an o durere pe care o pot înțelege toți cei care au trecut prin ea. Ducesa are norocul să aibă drept sprijin emoțional două fiice de toată isprava. Una dintre ele nu s-a dezmințit nici de data aceasta.

Cum și-a consolat Prințesa Eugenie mama? Ducesa de York și-a pierdut mama în urmă cu 26 de ani. Bunica Prințeselor Eugenie și Beatrice a fost un adevărat stâlp emoțional pentru Sarah Ferguson, alintată Fergie în vremea în care era soția Prințului Andrew.

Joi a fost o zi dificilă pentru ducesa de York, căci și-a comemorat mama. Chiar și după 26 de ani, durerea este incomensurabilă.

Pentru a marca ziua emoționantă, Sarah Ferguson a distribuit mai multe fotografii uimitoare cu mama ei. Într-una dintre imagini, o putem vedea pe femeie alături de Fergie în balconul regal al Palatului Buckingham, în ziua nunții ei cu Prințul Andrew, în 1986.

Este cea în galben.

Observăm că bunica prințeselor Beatrice și Eugenie era foarte cochetă, elegantă și distrinsă, atribute care s-au moștenit mai departe atât de ducesă, cât și de prințese.

Alături de imagini, ducesa a scris și aceste rânduri înduioșătoare: „Mama mea, mult iubita Susie, a murit acum 26 de ani. Era mult prea tânără pentru a fi luată dintre noi, avea 61 de ani, era mai tânără decât mine acum, când a murit într-un accident înfiorător.

Mă gândesc constant la pofta ei de viață și la spiritul ei magnific. Ca noi toți, a făcut greșeli, dar m-a învățat să prețuiesc fiecare zi și să caut mereu să tratez oamenii cu bunătate. Mi-e foarte dor de ea.”, a conchis Sarah Ferguson.

Prințesa Eugenie a preluat imediat postarea, pe care a redistribuit-o specificând: ”Frumoasa mea bunică Susie.”

Prințesa Eugenie îi este mereu sprijin mamei. Fergie are o relație de zile mari cu fiicele sale, probabil întocmai cum avea și cu bunica lor.

Tot fiicele au îmbărbătat-o pe ducesă de-a lungul traversării a două diagnostice dure de cancer.

Foto: Instagram

Mai multe