Cum și-ar putea recâștiga popularitatea Meghan Markle? Ar putea deveni mai faimoasă decât Kate Middleton

5 septembrie 2023   Royals

De ceva vreme circulă zvonuri care au sugerat că Meghan Markle are de gând să revină în social media în viitorul apropiat.

Meghan Markle ar putea cuceri publicul printr-o mișcare surprinzătoare, ea ar putea să revină curând pe Instagram, susține un expert. Se spune că această mișcare o va face "mai ușor de relaționat" decât Kate Middleton, care poate posta pe rețelele de socializare doar prin intermediul conturilor sale comune cu Prințul William.

Echipa lui Meghan Markle a confirmat săptămâna trecută că Meghan Markle intenționează să se "relanseze" pe rețelele de socializare și le-a transmis fanilor să "se aștepte la un anunț foarte curând". Acest lucru vine în timp ce Meghan Marrkle  își croiește o nouă carieră, unele zvonuri sugerând chiar că plănuiește o revenire la actorie, scrie The Express

În urma logodnei sale cu Prințul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să își șteargă conturile de pe rețelele de socializare și să se retragă din rolul ei din serialul de succes Suits.

Pentru OK! Magazine UK, expertul regal Tessa Dunlop a declarat că Meghan Markle va părea mai "interesantă" decât Kate Middleton. Ea a spus: „Nu este o problemă: "Cu prezența lui Kate pe rețelele de socializare [@princeandprincessofwales], ni se oferă priviri de ansamblu cu familia ei perfectă, aproape "prea bună pentru a fi adevărată". Cu Meghan, pe de altă parte, știm că a trecut prin iad și înapoi. Ea nu are izolarea instituției și o familie numeroasă.

Nu s-a grăbit cu "relansarea" ei și cred că acest lucru este vital. Dacă acest cont de Instagram canalizează tot ceea ce este ea cu adevărat, va fi un succes uriaș. Ea este americană și om de înaltă clasă. Ea este orice femeie. Nu se simte prea departe de realitate, sau departe de o femeie normală”.

De data aceasta, Meghan Markle va face lucrurile în întregime în termenii ei. De când ea și soțul, Prințul Harry au renunțat oficial la îndatoririle lor regale în 2020, renunțând la contul lor comun @sussexroyal, fosta actriță a făcut numeroase încercări de a recâștiga publicul, care adesea a fost critic la adresa ei. 

Experții în branding fac deja pariuri cu privire la cât ar putea câștiga Meghan Marrkle, se pare că mai mult de 1 milion de dolari pe postare, dacă va călca pe urmele altor vedete de top, precum Madonna și Beyonce.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe