Cum şi-au numit Pierre Casiraghi şi soţia lui, Beatrice Borromeo, primul născut?

6 martie 2017   Royals

Pierre Casiraghi şi soţia lui, Beatrice Borromeo, sunt cei mai noi părinţi din Principatul de Monaco, fiul cel mic al lui Caroline de Monaco devenind tată pentru prima oară pe 28 februarie.

Primul născut al lui Pierre şi-al lui Beatrice este băieţel şi va purta numele Stefano Ercole Carlo, Stefano fiind un omagiu adus regretatului tată al lui Pierre, afaceristul italian Stefano Casiraghi, care şi-a pierdut viaţa în 1990, în urma unui accident de sport nautic.

În plus, şi celelalte două nume alese pentru fiul lui Pierre,

[caption id="attachment_392278" align="alignnone" width="640"] Pierre şi Beatrice, la nunta lor, care a avut loc în 2015[/caption]

Ercole şi Carlo, au semnificaţii importante pentru familia celor doi.

Ercole, denumirea italiană a lui Hercule, a fost un lord din secolul 16 din dinastia Grimaldi. Cât despre prenumele Carlo, acesta este cu siguranţă o trimitere la numele tatălui miresei, Don Carlo Ferdinando Borromeo.

Fiul cel mic al lui Caroline de Monaco a devenit tată pe 28 februarie

Altfel, odată cu sosirea pe lume a micuţului Stefano Ercole Carlo, mama lui Pierre, Caroline de Monaco, se poate mândri acum cu patru nepoţi, doi din partea lui Andrea, unul din partea lui Charlotte şi, mai nou, încă unul din partea fiului ei cel mic.

Mai multe