Cum vor profita Meghan Markle și Prințul Harry de atenție la un an de la moartea Reginei Elisabeta

14 august 2023   Royals

Pe 8 septembrie se împlinește un an de la dispariția Reginei Elisabeta a II-a, iar ăn acea zi Meghan Markle și Prințul Harry vor încerca să atragă atenția! Cu toate acestea, numeroase persoane din întreaga lume își vor aminti de cel mai longeviv monarh al Marii Britanii!

Meghan Markle și Prințul Harry vor căuta să atragă atenția asupra lor la un an de la moartea Reginei Elisabeta, pe 8 septembrie 2022. S-a spus că ducele și ducesa vor marca aniversarea în "felul lor", deși comentatoarea regală Anna McGovern a declarat că cei doi vor avea grijă ca în acea zi "să nu facă nimic despre ei înșiși".

Cuplul, care locuiește acum în SUA după ce s-a retras din funcțiile regale în 2020, este în prezent în mare parte înstrăinat de familia regală din cauza tensiunilor continue dintre cele două părți. În ciuda faptului că amândoi au participat la funeraliile de stat ale regretatei regine anul trecut, doar Prințul Harry este cel care a vizitat Marea Britanie în câteva ocazii de atunci.

Mulți membri ai Familiei Regale vor petrece vara la moșia Balmoral, o tradiție păstrată și de regretata regină, iar familiei Sussex i s-ar fi "refuzat" o invitație.

Referindu-se la opinia sa că cei doi soți vor face ziua "despre ei înșiși", doamna McGovern a spus că, dacă ar fi așa, "se pierde complet ideea despre ce ar trebui să fie această ocazie", transmite The Express.

Comentatoarea a adăugat: „Cred că vor capitaliza atât de mult pe seama acestui eveniment, iar mass-media va profita de el. Va fi pe prima pagină a ziarelor și cred că, de fapt, va îndepărta ocazia oficială în care familia regală se adună pentru a o onora pe regretata regină".

Ea a adăugat: „Nu voi fi surprinsă dacă Harry și Meghan vor găsi orice ocazie, desigur, pentru a face ceva, din nou, despre ei înșiși."

Aceasta este prima dată când Regele Charles al III-lea găzduiește vara la Balmoral, iar mulți membri ai familiei sale i se vor alătura luna aceasta. Prințul și Prințesa de Wales urmează să i se alăture monarhului, împreună cu cei trei copii ai lor.

Prințesa Anne este posibil să călătorească în Scoția pentru a fi alături de fratele ei, precum și de ducele și ducesa de Edinburgh.

Șederea anuală a regretatei regine la Balmoral obișnuia să dureze până în octombrie, ceea ce înseamnă că familia regală va marca prima aniversare a morții monarhului în locul în care s-a stins din viață anul trecut.

Ducele și ducesa de Sussex, care locuiesc în California împreună cu cei doi copii ai lor, au ales să nu se alăture familiei regale la Balmoral în 2019. În ciuda faptului că a primit o invitație, Meghan Markle ar fi considerat că Archie, în vârstă de trei luni pe atunci, era "prea mic" pentru a face vizita în Scoția. Pe lângă faptul că excursia a fost anulată în 2020 din cauza pandemiei de Covid, cuplul nu a mai făcut vizita nici în ultimele două veri.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe