Cumnata răposatei Prințese Diana a plecat în lacrimi de la Althorp. Soțul ei Charles iubește pe altcineva

25 octombrie 2024   Royals

Orice despărțire e dureroasă, mai ales când e vorba de cea dintre soți. Însă drumurile împreună ale Contelui Spencer și ale soției sale, Contesa Karen, se încheie.

Despărțiți din luna iunie, Charles Spencer și Karen Gorden au avut dificultăți în a lăsa în urmă trecutul, iar fratele Prințesei Diana s-a văzut nevoit chiar să depună recent o plângere împotriva fostei soții.

Charles Spencer și Karen Gordon s-au căsătorit în 2011, la un an după ce s-au cunoscut într-un restaurant din Los Angeles. Din legătura lor, s-a născut Charlotte Diana, în vârstă de 11 ani, numită astfel după regretata soră mai mare a Contelui Spencer. Din căsătoria sa anterioară cu Caroline Hutton au rezultat Lara și Edmund. Kitty, Eliza, Amelia și Louis Spencer s-au născut din prima sa căsătorie cu Victoria Lockwood.

Tumultoasă viață a avut Charles Spencer până acum și iată, povestea nu se încheie aici.

Căci Earl nu a stat prea mult degeaba și și-a refăcut viața alături de o profesoară pe nume Catrine Jarman, zisă și Cat Jarman. Cuplul și-a oficializat relația luni, 7 octombrie, într-un interviu pentru „The Times”.

Spencer și-a angajat și un avocat celebru pentru a se ocupa de divorțul de Karen: nimeni alta decât Fiona Shackleton, membră a Camerei Lorzilor, care a fost implicată în divorțul dintre Lady Diana și Charles al III-lea în 1992, angajată de însuși viitorul rege, ea având reputația de a fi un avocat formidabil.

Karen Gordon a plecat în lacrimi de la Althorp, impresionantul domeniu care i-a fost acasă atâția ani și despre care are numai cuvinte de laudă. Contesa a publicat pe pagina sa un mesaj de adio de la Althorp, în urma căruia a primit susținere neașteptată de la internauți.

Filantroapa canadiană a împărtășit un mesaj lung, în care a reflectat la cei 13 ani petrecuți la Althorp House, timp în care a ajutat la restabilirea proprietății istorice la strălucirea de odinioară.

În noua ei actualizare, Karen, în vârstă de 52 de ani, l-a descris pe Althorp drept o „comoară” și a vorbit pe scurt despre „timpul de tranziție” pe care îl are acum după despărțirea ei de Charles.

Adepții săi din online i-au lăudat implicarea, au susținut-o și i-au urat numai de bine.

Foto: GettyImages

Mai multe