Cumnatele nu s-au plăcut deloc! Motivul pentru care Kate și Meghan nu au putut deveni prietene

5 decembrie 2023   Royals

S-a zvonit că relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle a fost tensionată cu mult înainte ca Ducele și Ducesa de Sussex să părăsească familia regală britanică!

Meghan Markle și prințesa Kate Middleton nu ar fi avut "o conversație adecvată de ani de zile", potrivit autorului cărții regale Endgame, Omid Scobie. Se crede că relația dintre ducesa de Sussex și prințesa de Wales ar fi fost tensionată chiar înainte ca Meghan Markle și prințul Harry să se despartă de familia regală în 2020.

Omid Scobie, a cărui nouă carte "Endgame" a stârnit o mulțime de controvese, a susținut că presupusele probleme dintre Meghan Markle și Kate Middleton au apărut din cauza relației tensionate dintre soții lor, Prințul Harry și Prințul William. Omid Scobie a spus: "Prietenia sau relația sau lipsa de prietenie a lui Meghan și Kate datează încă de când s-au cunoscut (...) William și fratele său nu erau prea apropiați, astfel că Meghan Markle și Kate Middleton aproape că nu au avut niciodată șansa de a se apropia mai mult". Autorul a susținut că până și Palatul Buckingham era conștient de diferențele dintre cele două femei, dar că a existat, la un moment dat, un respect reciproc între ele, scrie The Express

Omid Scobie a adăugat: "Palatul nu s-a sfiit niciodată să le spună tuturor jurnaliștilor din grupul de presă, inclusiv mie, că "acestea sunt două femei foarte diferite". Nu vor avea prea multe în comun, dar cel puțin există respect acolo'. Dar cred că, după cum am văzut, pe măsură ce au trecut anii, că a fost chiar discutabil dacă acel respect există măcar."

Meghan Markle și-a deschis sufletul despre perioada petrecută în familia regală în timpul unui interviu bombă din 2021 cu Oprah Winfrey, în timpul căruia a spus că a avut "gânduri sinucigașe" când era însărcinată în cinci luni din cauza stresului la care era supusă.

Într-un interviu cu Associated Press, Omid Scobie a adăugat: "Nu am avut nicio problemă: "Pentru Kate, care este un ambasador al sănătății mintale și care susține sectorul de vârstă timpurie, inclusiv un accent pe creșterea copiilor până la vârsta de cinci ani, ați putea crede că acest lucru ar fi putut atinge o coardă sensibilă pentru ea. Dar se pare că a existat această răceală care a continuat între ele și continuă până în prezent. Adică, din câte știu eu, nu au mai avut o conversație adecvată de câțiva ani."

În Endgame, Omid Scobie a atacat-o pe prințesa Kate Middleton, numind-o "rece și goală".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe