Cuvintele neașteptate rostite de Harry după prima întâlnire cu Meghan!

21 mai 2023   Royals

Prințul Harry „a fost în transă" după prima sa întâlnire cu Meghan Markle, femeia care i-a devenit soție și mama copiilor lui.

Prințul Harry și Meghan Markle, ducesa de Sussex, s-au cunoscut în vara anului 2016. După ce și-au tot trimis mesaje în mediul online, cei doi au stabilit o primă întâlnire la Soho House din Londra. Acolo, au discutat "la o băutură (bere pentru el, un martini pentru ea)", potrivit autorilor cărții Finding Freedom, Omid Scobie și Carolyn Durand, care au scris în cartea lor: „Și-au pus unul altuia întrebări despre munca lor. (...) Niciunul dintre ei nu s-a atins de mâncare.

Erau, de asemenea, prea absorbiți în conversația lor și prea implicați unul despre celălalt, pentru a observa tapetul destul de grosolan cu fotografii cu părți intime ale femeilor care împodobeau pereții. Nimeni nu se aștepta la ceea ce avea să urmeze".

Mai târziu, Prințul Harry i-a mărturisit unui prieten, potrivit dezvăluirilor făcute de în carte, părerea lui în câteva cuvinte despre Meghan Markle: „Wow. Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viața mea". Ducele de Sussex a luat rapid legătura cu Meghan Markle după întâlnirea lor, trimițându-i un mesaj în aceeași seară.

Cei doi scriitori au declarat: „Mesajele sale erau adesea scurte și pline de emoji, în special emoji-ul fantomă, pe care îl folosea adesea în loc de o față zâmbitoare. Din ce motiv? Nimeni nu știe. Dar Meghan a găsit metoda lui amuzantă și adorabilă".

„Cu siguranță nu a ascuns faptul că era cucerit. A vrut ca ea să știe că era foarte interesat", a adăugat un prieten al lui Meghan Markle. „Era ca și cum Harry era în transă", a spus un alt prieten. Prințul Harry a fost îndrăgostit, iar sentimentul a fost reciproc. „Imediat au devenit aproape obsedați unul de celălalt", le-a spus un prieten biografilor, notează express.co.uk

Meghan Markle și Prințul Harry au rememorat prima lor întâlnire romantică în timpul serialului lor Netflix „Harry & Meghan”, difuzat în decembrie 2022. Vorbind despre Harry, fosta actriță a spus: „Nu am avut nici o problemă: A fost atât de amuzant. Pur și simplu atât  de amuzant. Și asta era chestia, eram ca niște copii împreună".

Prințul Harry a adăugat: „Am avut o discuție grozavă timp de aproximativ o oră". Meghan Markle a dezvăluit că l-a sunat pe Harry "în acea seară", întrebându-l dacă vrea să "luăm cina" a doua zi. A doua lor întâlnire a avut loc în același loc și a confirmat certitudinile lui Harry cu privire la rolul pe care Meghan îl va juca în viața lui.

„Atunci mi-a venit ideea. 'Bine, această fată, această femeie este uimitoare, este tot ceea ce căutam. Și este atât de confortabilă și de relaxată în compania mea'", a spus el. La șase săptămâni după ce s-au întâlnit prima dată, Meghan și Harry au călătorit în Botswana, un loc apropiat de inima ducelui. 

Ulterior, în 2017, cei doi s-au logodit, Prințul Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle și, în mai 2018, cei doi s-au căsătorit la Capela St George din Windsor. Acum, Harry și Meghan locuiesc în Montecito, California. Ei au doi copii: Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lillibet, care își va sărbători a doua aniversare luna viitoare.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe