Cuvintele rostite de Prințul William despre Kate Middleton! A arătat cât de multă nevoie are de ea

19 martie 2024   Royals

Prințul William a vorbit deschis despre soția sa, Kate Middleton, în timpul unei vizite pe care a făcut-o ieri la Sheffield. Declarațiile lui vin după ce în weekend Prințesa de Wales a apărut în public pentru prima oară după operația suferită în ianuarie.

Prințul William și-a făcut apariția ieri, la o conferință, după ce în weekend a fost surprins alături de Kate Middleton, la un magazin din apropierea casei lor, aceasta fiind prima dată când Prințesa de Wales e văzută în public după operația din ianuarie. 

El a vizitat ieri Sheffield, ca parte a ambițiosului său proiect de combatere a lipsei de adăpost, care a primit un ajutor în valoare de 1 milion de lire sterline din partea unui retailer de bricolaj. 

Prințul de Wales s-a alăturat reuniunii Coaliției locale Homewards Sheffield la Millennium Gallery pentru a discuta despre modalitățile pot pune capăt lipsei de adăpost. Când subiectul copilăriei timpurii a fost abordat de Kate Joseph, director executiv al Consiliului municipal Sheffield, el a remarcat imediat succesul proiectelor de educație timpurie ale lui Kate Middleton.

Cu zâmbetul pe buze, el a spus: „Aceasta este zona soției mele, ea trebuie să stea aici". Prințul a ajuns în centrul orașului Sheffield cu mașina și s-a plimbat prin Grădina de iarnă, o seră urbană.

Leigh Stinchcombe, în vârstă de 33 de ani, l-a surprins pe Prințul William într-un selfie și a spus după aceea că este un "mare fan" al lui. 

De asemenea, Prințul William a solicitat experților opiniile lor cu privire la amploarea fenomenului familiilor fără adăpost din orașul Sheffield și la impactul dependenței de droguri care duce la dormitul în stradă. De asemenea, a discutat despre modul în care ajutorul oferit din timp poate schimba vieți.

Chris Lynam, care a condus conferința la care a luat parte Prințul William, a lucrat în Marina Britanică și a petrecut timp în închisoare, după ce a comis infracțiuni, inclusiv incendieri nesăbuite și spargeri.

Foto: Getty Images

Mai multe