Da, chiar ea e! Sarah Ferguson s-a transformat într-o adevărată vedetă de cinema la Cannes 2024

23 mai 2024   Royals

La un eveniment din cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2024 a apărut și Sarah Ferguson, Ducesa de York!

Miercuri, Sarah Ferguson a apărut pe covorul roșu în timpul Festivalului de Film de la Cannes 2024, care se desfășoară în perioada 14 mai -25 mai. Ducesa de York, în vârstă de 64 de ani, a luat parte la gala Knights of Charity arătând perfect într-o rochie strălucitoare verde smarald, stilul "Juno" de la Vivienna Lorikeet.

Rochia s-a potrivit perfect siluetei sale

Această rochie, lungă până la pământ, are o croială simplă, dar care îi pune perfect în evidență silueta ducesei. În partea de sus, articolul vestimentar are o parte din plasă, iar apoi continuă cu multe mărgelei. Culoarea e și ea superbă, nuanța verde se potrivește perfect cu tonul pielii ei. 

Omagiul subtil al ducesei pentru fiica ei, Prințesa Eugenie

Deși rochia ei Vivienna Lorikeet a fost în centrul atenției, bijuteriile au fost cele care au adăugat o notă sentimentală look-ului. Sarah Ferguson a purtat o brățară de aur pe care era inscripționat cu diamante "Eugenie", numele fiicei sale în vârstă de 34 de ani. Ducesa a suprapus, de asemenea, alte brățări de aur, a purtat un ceas negru cu curea la încheietura mâinii stângi și și-a completat look-ul cu cercei de aur. 

Machiajul strălucitor al lui Sarah Ferguson

Scriitoarea de romane de dragoste a optat pentru un machiaj care a pus accentul pe ochi, a avut chiar și gene false și nuanțe de ciocolatiu sub ochi.

Părul l-a avut prins într-o coadă de cal. Fanii au surprins din lateral coafura fermecătoare a ducesei în timp ce aceasta răspundea la întrebările presei.

La eveniment fost prezent și modelul brazilian Isabeli Fontana, care a pozat alături de ducesă. Sarah Ferguson a fost văzută, de asemenea, îmbrățișându-l pe producătorul de film Milutin G. Gatsby.

Foto: Profimedia

Mai multe