De ce a lipsit Meghan Markle de la recepţia de la Buckingham? Ce-au preferat să facă Ducii de Sussex?

5 decembrie 2018   Royals

Toţi s-ar fi aşteptat ca Ducii de Sussex să facă front comun cu familia regală la recepţia anuală de la Palatul Buckingham, organizată de suverana Marii Britanii.

Astfel, ar fi demonstrat că nu există niciun fel de antipatii între cele două ducese şi nişte şicane între cei doi fraţi. Din păcate, absenţa Ducilor de Sussex a întărit şi mai tare supoziţia că problemele din sânul familiei regale sunt reale.

Ei bine, există o explicaţie a absenţei lui Meghan de la un eveniment atât de important precum recepţia anuală de la Buckingham. Şi nu, n-a avut de-a face nici cu vreo invitaţie rătăcită de-a Reginei, nici cu starea de sănătate a gravidei Meghan.

Ci cu faptul că Ducii de Sussex au participat, în acelaşi timp, la un alt eveniment. Ei au mers la St. Luke`s Church pentru un eveniment comemorativ al lui Henry van Straubenzee, prezenţa lor la acest eveniment fiind confirmată cu multe zile înainte.

Într-o imagine surprinsă de paparazzi îi vedem pe Harry şi Meghan părăsind evenimentul la o oră târzie, fiindu-le astfel imposibil să ajungă şi la recepţia de la Buckingham. La fel de surprinzătoare este şi această imagine cu Meghan, care pare să aibă o burtică mai proeminentă ca oricând. Ea poartă o rochie blue navy şi un palton asortat.

Mai multe