De ce a stat Meghan Markle în spatele Ducesei de Cambridge la prima apariţie la balconul regal?

14 iunie 2018   Royals

Sâmbătă trecută, în Londra, s-a sărbătorit Trooping the Colour, un eveniment care o aniversează pe Regina Elisabeta a II-a. Şi, ca-n fiecare an, festivităţile au culminat cu apariţia familiei regale la balconul de la Palatul Buckingham. Apariţia de anul acesta a fost, însă, uşor diferită, având în vedere că Meghan Markle a avut ocazia să-şi facă debutul la balconul regal.

Meghan era aşezată în spatele Ducesei de Cambridge

Apariţia lui Meghan Markle la Trooping the Colour a fost analizată îndeaproape. Specialiştii spun că outfitul ei, uşor îndrăzneţ, a fost o nouă declaraţie stylish pe care Ducesa de Sussex a reuşit s-o livreze la un eveniment oficial. Chiar şi atitudinea ei a fost atent urmărită, mulţi sesizând că Meghan a fost extrem de emoţionată la acest eveniment oficial, spre deosebire de celelalte la care a luat parte până acum.

Un alt aspect al participării ei la Trooping the Colour, extrem de discutat, a fost poziţia la balconul regal. Mulţi au sesizat că aceasta s-a aşezat în spatele Ducesei de Cambridge, cumva ”în umbră”. De ce aşa? Ei bine, specialiştii în etichetă spun că nu e ceva ce ţine de rangul ei în familia regală ori de preferinţele suveranei britanice.

Meghan, extrem de emoţionată

Aşezarea la balconul regal e ceva ce ţine, mai mult, de preferinţa personală. Chipurile, Meghan şi Harry au intrat ultimii pe balcon, aşadar singura poziţie rămasă a fost cea centrală, dar în rândul doi. Aşadar, nici vorbă de o aşezare coordonată. Singura care are locul prestabilit este Regina Elisabeta, care trebuie să stea în centru, fără să aibă pe cineva în faţă.

Meghan de-abia se vedea!

Mai multe