De ce nu anunţă Zara şi Mike Tindall numele fetiţei lor? Regina Elisabeta are un rol important!

25 iunie 2018   Royals

În urmă cu o săptămână, Zara şi Mike Tindall au devenit părinţi pentru a doua oară. Anunţul a fost făcut de Palatul Buckingham, printr-un comunicat oficial.

Nepoata Reginei Elisabeta a născut tot o fetiţă, în comunicatul emis de familia regală anunţându-se că numele copilului va fi anunţat în curând. Acum, presa din Marea Britanie se întreabă de ce Zara şi Mike nu au dezvăluit încă numele pe care îl va purta fetiţa născută pe 18 iunie 2018. Din câte se pare, motivul ar fi acela că părinţii încă nu sunt siguri ce nume să-i pună copilului, însă un alt aspect pare a fi cel decisiv: Regina Elisabeta trebuie să-şi dea acceptul asupra numelui.

În 2014, atunci când au devenit părinţi pentru prima dată, Zara şi Mike Tindall au anunţat după şase zile care este numele copilului lor. „Pentru toţi cei care s-au tot întrebat în ultimele zile cum se va numi fetiţa noastră: Mia Grace Tindall este numele ei“, anunţa Mike Tindall la acea vreme. Imediat după ce a făcut anunţul, Mike a spus că soţia lui este foarte apropiată de Regina Elisabeta, care şi-a dat ok-ul atunci asupra numelui micuţei.

Mai multe