De ce nu l-a însoţit Kate pe Prinţul George în prima zi de şcoală? Iată-i declaraţia!

7 septembrie 2017   Royals

Acum câteva ore, Prinţul George a păşit sfios pe porţile şcolii Thomas’s Battersea. Alături de el se afla tatăl său, Prinţul William, dar nu şi Ducesa de Cambridge, aşa cum se aştepta. Palatul Kensington a emis un comunicat de presă în acest sens!

Prinţul George, în prima zi de şcoală

Prinţul George n-a avut, din păcate, susţinerea mamei sale în prima zi de şcoală. George a fost însoţit doar de tatăl său, Ducele de Cambridge, din cauza faptului că mama sa, însărcinată cu al treilea copil, se simte foarte rău.

Palatul Kensington a explicat lipsa Ducesei de Cambridge din prima zi de şcoală a fiului său printr-un comunicat oficial: ”Din păcate, Ducesa de Cambridge este în continuare indispusă, aşadar nu a fost posibil să-l însoţească pe Prinţul George în prima zi de şcoală. Ducele de Cambridge va fi cel care îl va lăsa la şcoală pe Prinţul George, aşa cum a fost stabilit”.

Aşadar, Kate se simte în continuare rău, suferind de aceeaşi afecţiune ca şi-n cazul celorlalte două sarcini, când, din cauza vărsturilor şi a greţurilor, a fost nevoită să aibă un repaus total.

August 2017. Ce mai recentă apariţie a ei în public.

foto: Getty Images

Mai multe