De ce o consideră uneori familia pe Kate Middleton sâcâitoare. Exagerează cu una din pasiunile sale

11 iulie 2023   Royals

Și Kate Middleton poate fi sâcâitoare. Prințesa de Wales, dezvăluire surprinzătoare legată de una dintre pasiunile sale.

Prințesa Kate știm deja că și-a făcut un obicei în a-și fotografia copiii la ceas aniversar. Pe lângă imaginile oficiale realizate de profesioniștii de la Palat, mama celor trei copii regali nu se poate abține să nu-și etaleze talentele fotografice. Căci fotografia este una dintre pasiunile lui Kate Middleton.

Recent, Prințesa de Wales a fost premiată pentru un portret spectaculos pe care l-a realizat atunci când a fotografiat-o pe Regina Camilla. Însă, așa cum știm cu toții, ce-i mult strică. Iar Kate Middleton a aflat asta pe pielea sa și nu se sfiește să recunoască.

Prințesa de Wales a mărturisit recent că uneori își exasperează familia cu pozele și dorința sa neostoită de a-i fotografia.

În timp ce fanii regali apreciază talentele de fotograf ale lui Kate Middleton, trei micuți regali se simt copleșiți de nevoia Prințesei de Wales de a-i poza. Căci da, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt ”victimele” sigure. Subiectele adorate ale fotografului mamă. Doar nu-și imaginează cineva că își pozează odorurile doar când e ziua lor. Nu, iar uneori, ca orice mamă, exagerează cu fotografiile, dar a recunoscut: ”Copiii mă roagă să încetez să-i mai fotografiez așa de des.”

Mărturia a venit după ce Kate Middleton a fost rugată să intervină în 2021, în cadrul unui concurs de fotografie.

Însă pe lângă micile neplăceri pe care le cauzează micuților săi încercând să-i fotografieze prea des pentru gusturile lor, Prințesa de Wales a fost recent premiată pentru fabulosul portret pe care l-a realizat având-o pe Regina Camilla în prim plan! 

Actuala regină i-a pozat lui Kate Middleton în 2022, în grădinile Casei Ray Mill. Fotografia realizată a fost desemnată coperta anului la Premiile PPA, un fel de ”Oscaruri” ale revistelor.

Camilla a apărut pe coperta revistei Country Life, cu ocazia aniversării a 75 de ani de viață ai săi și 125 ai revistei. Regina stă jos pe o bancă, zâmbește și este înconjurată de natură și de un coș cu flori.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe