De nedespărțit! Regina Camilla l-a vizitat pe Regele Charles după operație de 3 ori în 24 de ore

28 ianuarie 2024   Royals

Regina Camilla și-a petrecut timpul alături de Regele Charles, după ce acesta a fost operat la Londra pentru prostată mărită.

După ce Palatul Buckingham a confirmat că regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost internat vineri în spital pentru o procedură de tratare a unei prostate mărite, Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a fost fotografiată ulterior părăsind The London Clinic de trei ori în decurs de 24 de ore, scrie People.

Sâmbătă după-amiază, Regina Camilla a părăsit spitalul într-o mașină neagră. Regina purta un pulover verde fără mâneci  peste o bluză albă. 

Cu o seară înainte, ea a fost, de asemenea, fotografiată părăsind spitalul din centrul Londrei, așezată pe bancheta din spate a unei mașini, în care se aflau și membrii a ceea ce părea a fi echipa sa de securitate. Potrivit Daily Mail, Camilla a ajuns la ora 18.34 și a plecat înainte de ora 20.00,.

Vizita sa de seară a urmat unei alte vizite la spital pentru a-l vedea pe rege, ea fiind fotografiată pe zi plecând de la The London Clinic, acolo unde Kate Middleton se recuperează și ea după o operație abdominală. Îmbrăcată într-o salopetă albastră, Regina Camilla le-a zâmbit tuturor celor care așteptau afară. În acel moment, Camilla i-a informat și pe binevoitorii adunați despre starea de sănătate a soțului ei. "Este bine, vă mulțumesc", a spus ea, potrivit lui Chris Ship de la ITV. Se înțelege că Regele Charles se simte bine după intervenția chirurgicală suferită vineri.

Palatul Buckingham a confirmat vineri că monarhul se afla la o unitate medicală pentru această procedură, menționând într-o declarație că a fost "internat într-un spital din Londra pentru un tratament programat".

"Majestatea Sa ar dori să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis urări de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice", a împărtășit Palatul Buckingham în declarație.

Regele Charles i-a făcut, de asemenea, o vizită prințesei de Wales, în vârstă de 42 de ani, în același spital, înainte de propria operație, mai scrie People. 

O sursă regală a declarat pentru aceeași sursă că Regele Charles va putea în continuare să își îndeplinească cerințele și îndatoririle constituționale în ciuda operației. De asemenea, se înțelege că Regele Charles și-a dezvăluit diagnosticul în încercarea de a încuraja bărbații să se supună unui control. Potrivit site-ului web al Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, anunțul regelui a dus la o creștere de 1.000% a căutărilor despre mărirea prostatei. "A fost înțelept să fie mai deschis în această privință, pentru că, altfel, oamenii ar fi putut să se gândească la ce este mai rău", a declarat o persoană din interiorul palatului.

Foto: Profimedia

Mai multe