De-o eleganță desăvârșită! Într-o salopetă albă, Prințesa Charlene de Monaco a arătat ca un movie star

19 iunie 2024   Royals

Soția Prințului Albert, Prințesa Charlene, a arătat ca o vedetă de cinema la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo!

Prințesa Charlene s-a întrecut pe sine când a sosit marți seară la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, alături de soțul ei, Prințul Albert. Regala născută în Zimbabwe, în vârstă de 46 de ani, a apărut la eveniment îmbrăcată într-o salopetă albă superbă, care i-a evidențiat talia și i-a alungit picioarele.

Articolul vestimentar cu un singur umăr creat de casa de modă Elie Saab are în partea de sus și o capă, iar la nivelul decolteului are o serie de decupaje din dantelă albă transparentă. Ansamblul de designer al Prințesei Charlene a fost asortat cu o pereche de pantofi de culoare auriu, cu vârful ascuțit și o pereche uimitoare de cercei cu diamante.

În ceea ce privește coafura, Prințesa Charlene, care e tunsă bob, a avut părul ondulat și prins într-o parte. Machiajul ei a arătat, de asemenea, perfect, la ochi a avut farduri în tonuri de roz, iar pe buze a purtat un luciu nude. 

În decursul aceleiași zile, pe 18 iunie, Prințesa Charlene a fost văzută purtând un look total diferit. Fosta înotătoare olimpică și soțul ei, Prințul Albert, au asistat la aprinderea flăcării olimpice înaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Paris, care vor începe pe 26 iulie.

Acolo, ea a purtat o pereche de pantaloni sport și un top alb cu mânecă lungă cu logo asortat, precum și o pereche de adidași de alergare, în timp ce mergea de mână cu soțul ei. S-ar părea că Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au lăsat toate problemele în urmă, cei doi au apărut fericiți, degajați și copilăroși. Alături de ei au apărut mai târziu și gemenii lor, Prințul moștenitor James și Prințesa Gabriella.

Foto: Getty Images

Mai multe