De unul singur! Unde se serbează moștenitorul regal danez, după ce a plecat neașteptat de acasă?

15 octombrie 2024   Royals

Fără costum de gală, fără blazon și fără toată familia reunită la banchet. Așa arată prima zi de naștere a moștenitorului tronului danez departe de casă.

Împlinirea vârstei de 19 ani și intrarea în ultimul an al adolescenței este, de obicei, o zi de sărbătoare înconjurată de familie și prieteni. Dar pentru Prințul moștenitor Christian, sărbătorirea zilei de naștere din acest an are loc departe de împrejurimile regale de la Amalienborg.

Moștenitorul tronului danez se află în Africa de Est, unde și-a petrecut ultimele câteva luni cufundat în sarcini practice și administrative la două ferme locale. Așa cum el însuși și-a dorit, Christian al Danemarcei și-a întrerupt studiile pentru a-și oferi un an sabatic departe de casă. O decizie care a venit destul de brusc și a culminat cu plecarea sa neașteptată de-acasă, lăsându-i pe unii să se întrebe dacă nu cumva sunt probleme la Palat.

Nicio problemă, însă, câtă vreme atât tatăl său, Regele Frederik, cât și unchiul său, Prințul Joachim, au făcut același lucru în tinerețe. Ba chiar Prințul Christian a mers pe urmele unchiului, dovedind interes pentru viața rurală, problemele agricole și economice.

Dar chiar dacă Prințul Christian se află la mii de kilometri distanță de Palat, Familia Regală a avut grijă să marcheze ziua sa cea mare. Pe contul oficial de Instagram, puteți vedea o fotografie zâmbitoare a prințului moștenitor de astăzi, care îl arată într-un cadru african minunat.

Și nu doar peisajul s-a schimbat. Prințul moștenitor, altfel bine cunoscut, a optat, de asemenea, să renunțe la părul său mai lung și să poarte o coafură mai scurtă - un look care a atras deja atenția. „Astăzi, Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor împlinește 19 ani. Prințul moștenitor se află în prezent în Africa de Est și, prin urmare, sărbătorește această zi sub un cer mai cald”, precizează Familia Regală în postarea sa.

FOTO: Casa Regală daneză, Profimedia

Mai multe