De ziua lui Harry, Meghan a ieșit cu Prințul îmbrăcată în rochie scurtă de designer. Ducesa arată superb

16 septembrie 2024   Royals

Duminică, Prințul Harry a bifat un moment important al vieții sale, o bornă semnificativă: schimbarea prefixului și întâmpinarea unei vârste minunate, aceea de 40 de ani.

În ciuda evenimentului măreț, în weekendul aniversar, atât Ducele de Sussex, cât și soția sa și-au făcut timp pentru un eveniment caritabil, la care au strălucit. Mai ales Meghan Markle, absolut fabuloasă în rochița sa mini de designer.

Cuplul a participat sâmbătă la turneul anual de tenis George Zajfen, în beneficiul Alianței pentru Drepturile Copilului și a reușit să arate șic fără efort pentru o cauză bună.

Meghan Markle a uimit într-o rochie mini Giuliva Heritage și tocuri, în timp ce Harry a îmbrăcat un tricou alb, sacou bleumarin, loafers gri în picioare și pantaloni bleumarin pentru ocazie.

În timp ce Ducesa de Sussex și-a ascuns ochii în spatele ochelarilor de soare Rayban Aviator, soțul ei a pozat liniștit fără ochelari de soare.

Turneul s-a ținut în onoarea fiului lui Kelly și Julian Zaifen, George, care a murit tragic în urmă cu câțiva ani.

Organizația de caritate a postat pe Instagram mulțumiri pentru celebrul cuplu și a distribuit câteva imagini binevenite. Se știe deja că Ducii de Sussex sunt foarte discreți când vine vorba de evenimentele lor.

Harry și-a sărbătorit ziua de naștere pe 15 septembrie, iar familia sa de origine l-a felicitat public, în mod surprinzător.

Ba chiar inimaginabilul s-a produs, căci da, nu ne miră faptul că tatăl său Regele Charles a postat mesaj de la mulți ani pentru mezin.

Surpriza a venit însă de pe contul Prinților de Wales, care au dat repost la mesajul aniversar al casei regale britanice.

Așadar, William și Kate fac pași mărunți înspre o posibilă împăcare cu Harry.

Vestea este absolut spectaculoasă, mai ales că cei doi frați s-au văzut recent la înmormântarea unei rude apropiate și, potrivit surselor, au stat la distanță și nu și-au vorbit.

Foto: Instagram

Mai multe