Decizia luată de Prințul William după ce Kate Middleton a suferit o operație! Familia e pe primul loc

17 ianuarie 2024   Royals

Prințul William va fi alături de soția sa, Kate Middleton, care se recuperează după operația abdominală!

Prințul William se retrage de la îndatoririle oficiale cât timp Kate Middleton rămâne în spital și în zilele imediat următoare. Prințesa de Wales este tratată în spital după ce a fost supusă cu succes unei intervenții chirurgicale abdominale, a dezvăluit ieri Palatul Kensington.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată marți la The London Clinic pentru intervenția planificată. Viitoarea regină urmează să rămână în spital între 10 și 14 zile înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Prințesa va petrece probabil între două și trei luni de recuperare și nu va reveni la îndatoririle publice decât după Paște, pe baza recomandărilor medicale actuale, a precizat Palatul.

Din această cauză, Prințul William nu va avea îndatoriri oficiale în următoarele săptămâni, deoarece va sta alături de Kate Middleton, dar se va preocupa și de îngrijirea copiilor lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Prințul și prințesa nu vor mai lua parte la călătorii internaționale în lunile următoare - unele călătorii regale urmând să fie amânate în urma anunțului de ieri. Se zvonea că cei doi vor face o călătorie la Roma, dar aceasta este pusă sub semnul întrebării. Nu se știe nici dacă vor fi prezenți la BAFTA, un eveniment la care Prințul William participă de obicei alături de Kate Middleton.

Palatul Kensinghton a refuzat să confirme pentru ce a fost tratată Kate Middleton, dar a confirmat că afecțiunea este necanceroasă.

Kate Middleton este foarte apropiată de familie, iar părinții ei, Carole și Michael Middleton, precum și frații Pippa Matthews și James Middleton se vor reuni și o vor ajuta să se recupereze în casa familiei din Windsor. Un purtător de cuvânt a spus: "Nu, nu, nu, nu, nu: "Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație.

Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private. "Prin urmare, Palatul Kensington va oferi actualizări privind evoluția Alteței Sale Regale doar atunci când vor exista informații noi și semnificative de împărtășit. 

Prințesa de Wales dorește să își ceară scuze tuturor pentru faptul că trebuie să își amâne viitoarele angajamente. Ea așteaptă cu nerăbdare să restabilească cât mai multe, cât mai curând posibil."

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe