Dedicație înduioșătoare pentru William, de la copii: "La mulți ani, tăticule! Te iubim toți foarte mult!"

21 iunie 2024   Royals

Cea mai frumoasă poză cu Prințul William și cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis, a venit chiar de ziua lui, pe 21 iunie.

Este vorba despre o imagine foarte distractivă, care îl arată pe moștenitorul tronului sărind entuziasmat în aer împreună cu cei trei copii ai săi, totul imortalizat de talentata sa soție, Kate Middleton.

„La mulți ani, tăticule, te iubim cu toții atât de mult!”, este textul care însoțește superba fotografie, unul semnat de soția sa, Prințesa de Wales.

Fotografia a fost realizată de Kate luna trecută, în timpul unei ieșiri la plajă în familie, în Norfolk, ocazie cu care a fost făcută și poza postată pe 16 iunie, de Ziua Tatălui.

Fanii au fost încântați de fotografia plină de veselie a tinerei familii a Prințului William, care a împlinit azi 42 de ani, unii numind-o „cea mai bună fotografie pe care au văzut-o cu familia de Wales”. Este de apreciat și talentul extraordinar a Prințesei de Wales, care a reușit să-i imortalizeze pe cei patru în săritură, lucru foarte dificil și pentru un fotograf cu experiență.

Revenind la sărbătorit, se pare că soția sa i-a făcut un cadou încă de ieri, când i-a permis viitorului rege să urmărească un meci de fotbal pe Arena Frankfurt, la EURO 2024, și anume partida dintre Anglia și Danemarca.

Deplasarea lui William în Germania a fost solo, având în vedere că Prințesa de Wales se menține încă departe de evenimentele publice în timp ce-și face tratamentul anti-cancer. Victoria echipei britanice ar fi însemnat mult pentru prinț, însă ea s-a lăsat așteptată, căci Anglia a făcut remiză cu Danemarca.

Totuși, prințul s-a simțit bine la meci, unde a avut parte de o companie extrem de plăcută. William s-a întâlnit cu Regele Frederik al Danemarcei și cu fiica acestuia, Prințesa Josephine, cei trei fiind surprinși în câteva cadre de fotografii prezenți la meci.

foto - GettyImages, Profimedia, Instagram

Mai multe