Detalii incredibile! Cum a descoperit Kate Middleton c-ar fi ceva între William și vecina Rose Hanbury

14 iulie 2023   Royals

Nu vom ști niciodată dacă a fost sau nu ceva adevăr în zvonurile legate de presupusa aventură a Prințului William cu vecina lui din Norfolk, Rose Hanbury, însă fumul continuă să iasă... Probabil a fost și ceva foc...

După cum bine știm, în 2019 au apărut o serie de zvonuri foarte supărătoare conform cărora William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton cu Rose Hanbury – una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Kate și o vecină de la casa lor din Norfolk, Anmer Hall. Se întâmpla fix atunci când Kate era însărcinată cu Louis, acum în vâstă de cinci ani.

Afacerea a revenit în prim plan după încoronarea Regelui Charles. Rose Hanbury a participat la eveniment alături de soțul ei, David Cholmondeley, iar fiul lor, Olivier, a fost paj alături de Prințul George. Sosirea lui Hanbury la Westminster Abbey i-a determinat pe mulți să se întrebe cum s-au recuperat Prințul și Prințesa de Wales după scandalul care a ținut primele pagini ale presei britanice.

Unele surse susțin că prințesa bănuia de ceva vreme c-ar putea fi ceva între soțul ei și Rose. „La petreceri, Kate a observat flirtul dintre ei”, susține o persoană din interior. „Nu este chiar atât de surprinzător – lui William îi cam fug ochii”.

Și se pare că la fel se întâmplă și cu Rose. Soția lui David Cholmondeley, al 7-lea marchiz de Cholmondeley, este un fost model în vârstă de 39 de ani și încă întoarce capete cu silueta ei suplă și părul ei negru, ondulat. „William n-ar fi bărbat dacă nu ar fi observat-o”, continuă sursa citată de The Daily Mail.

"Pentru o vreme, Kate a preferat să nu ia în seamă semnele și nu a spus nimic. Probabil că nu era sigură de cum să rezolve problema", a continuat persoana din interior. "Sau poate că era în negare. Dar, pe măsură ce timpul a trecut și mai mulți oameni au început să vorbească, aceste lucruri au ajuns și în presă”.

Până la urmă, se pare că William a recunoscut că a făcut o greșeală, dar Kate a fost atât de supărată, încât s-a mutat înapoi cu părinții ei, Carole și Michael Middleton, care au o casă la țară în Bucklebury.

În anii care au urmat scandalului, cei doi au depus, însă, toate eforturile posibile pentru ca mariajul lor să funcționeze și, după cum vedem în prezent, au reușit să rămână împreună. Suntem siguri că acest lucru a fost o învățătură de minte pentru William: putea pierde o familie atât de frumoasă atât de ușor...

Foto: getty images, profimedia

Mai multe