Detaliile ascunse din rochia de mireasă a Prințesei Martha Louise! A radiat la nunta cu șamanul Durek

4 septembrie 2024   Royals

Prințesa Martha Louise a Norvegiei a purtat la nunta ei o tiară care i-a fost dăruită la împlinirea vârstei de 18 ani de către bunicul său, Regele Olav al V-lea.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei s-a căsătorit cu șamanul Durek Verrett în weekend, iar evenimentul a impresionat prin unele detalii neobișnuite, inclusiv o regula impusă invitaților, aceea de a nu posta pe social media imagini. În ciuda acestui fapt, Prințesa Martha Louise s-a căsătorit într-un mare stil, purtând la nunta cu șamanul Durek Verrett unul dintre designerii ei preferați, Tina Steffenakk Hermansen, un brand pe care l-a purtat și la petrecerea dinaintea nunții.

Prințesa a avut o mulțime de detalii la nunta ei care au fost precum un omagiu emoționant pentru cei dragi ei. Rochia ei din satin a fost brodată cu flori albe și aurii pe umeri și șolduri și a avut o trenă de 3 metri. Voalul ei avea monograma cuplului. Prințesa Martha Louise a optat, de asemenea, pentru bijuterii primite de la familia sa, o tiară pe care bunicul ei, regele Olav al V-lea, care domnea în Norvegia la acea vreme, i-o dăruise la împlinirea vârstei de 18 ani.

Prințesa Martha Louise a purtat, de asemenea, o tiară Garrard cu perle și diamante la banchetul de celebrare de la Palatul Regal din Oslo. Un detaliu deosebit a fost monograma unică a cuplului, pe care ea a avut-o pe voal. Mirele șaman a purtat același simbol pe manșetele fracului său, cu o cravată și o curea aurite. Într-un interviu pentru publicația Hello Magazine, ea a declarat că aceasta a fost partea tradițională a ținutei. Ea a adăugat că elementul „nou” a fost rochia ei de mireasă, în timp ce „detaliul albastru” a fost simbolul Quinterium special al lui Durek brodat în interior.

Prințesa Martha Louise a avut și alte detalii ascunse la nuntă, purtând o brățară asortată cu florile împodobite pe rochia ei. Pentru a nu se împiedica de rochia ei cu trenă lungă, Prințesa Martha Louise a apelat la un artificiu, ra și-a purtat rochia într-o buclă pentru a evita să o târască pe podea.

Conform unor zvonuri, invitații au fost nevoiți să scoată din buzunar 2.300 de lire sterline pentru a participa la eveniment. De asemenea, aceștia au primit vouchere pentru băuturi la recepția organizată la Hotel Union din Geiranger, în loc să aibă un bar deschis. 

Foto: Profimedia

Mai multe