Detaliile contează! Bijuteria de mare valoare purtată de Kate Middleton în memoria Reginei Elisabeta

10 septembrie 2023   Royals

Kate Middleton, în calitate de Prințesă de Wales, i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a la un an de la moartea ei, purtând o pereche de cercei din colecția monarhului.

Pe 8 septembrie, familia regală a comemorat-o pe Regina Elisabeta. Kate Middleton a avut cea mai elegantă apariție într-o ținută vișinie semnată Eponine, alături de de Prințul William, la slujba de la Catedrala St Davids, din Țara Galilor.

Ineditul ținutei a fost dat de cerceii Silver Jubilee ai Reginei Elisabeta, numiți astfel deoarece au fost purtați de monarh pentru prima dată în timpul sărbătorilor sale de aniversare din 1977.

În deceniile care au urmat, cerceii au fost purtați atât de Ducesa de Edinburgh, cât și de Prințesa de Wales. Kate Middleton pare să țină în mod deosebit la setul cu diamante și perle. Ea a purtat cerceii în timpul vizitelor de stat în Canada și Olanda, precum și la slujba religioasă din ziua de Crăciun de la Sandringham.

În mod emoționant, Prințesa de Wales a purtat cerceii Reginei Elisabeta în zilele de după moartea Majestății Sale. Ea i-a ales și la apariția ei alături de Prințul William, la vizionarea omagiilor florale lăsate la Sandringham și la o recepție pentru demnitarii la Palatul Buckingham.

Kaye Middleton și Prințul William, omagiu pentru Regina Elisabeta

Tot în data de 8 septembrrie, Prințul William și Kate Middleton au distribuit o galerie foto în mediul online pentru a marca un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. „Astăzi ne amintim viața extraordinară și moștenirea extraordinară a Majestății Sale Defuncte Regina Elisabeta”, se arată în descrierea postării.

„Tuturor ne este dor de tine. W & C.”. Semnătura indică faptul că postarea a fost scrisă de prințul și prințesa de Wales personal, și nu de un angajat al familiei regale. membru al casei lor regale.

Palatul Buckingham a publicat ulterior o scurtă declarație prin intermediul Instagram, mulțumindu-le celor care și-au împărtășit condoleanțele.

Foto: Getty Images

Mai multe