Detaliu inedit despre Regina Elisabeta a II-a. Ce pasiune comună are cu ducesa de Cambridge şi cu nora sa, ducesa de Cornwall

6 aprilie 2022   Royals

Se pare că Regina are o pasiune comună cu soţia Prinţului William, dar şi cu nora sa, Camilla Parker Bowles.

Suverana Marii Britanii nu e străină de producţiile de pe micul ecran, aşa cum a dezvăluit ducesa de Cornwall, într-o întâlnire avută cu Rose Ayling-Ellis, starul din ”EastEnders” şi câştigătoarea ”Strictly Come Dancing”.

Îi sunt pe plac reginei reality-show-urile. Despre acest ”Dansez pentru tine” englezesc se poate spune că le-a cucerit pe doamnele din familia regală britanică. Potrivit Daily Mail, Camilla i-a mărturisit lui Rose: ”Toţi am votat-o pe Rose, nu ştiu cum ai reuşit să faci toate acele dansuri.”

Rose a întrebat-o pe Camilla dacă şi Maiestatea Sa a urmărit-o, iar aceasta i-a răspuns: ”Cred că da. Mai mult ca sigur te-a urmărit.”

După întâlnirea cu nora reginei, Rose a mărturisit că e foarte încântată, că ducesa a votat-o şi că inclusiv nepoţii săi au urmărit emisiunea.

Prinţul Charles şi ducesa de Cornwall au vizitat platourile EastEnders pentru a întâlni echipa care a filmat scenele în cinstea Jubileului de Platină al Reginei.

Show-ul a fost difuzat pentru prima dată în 1985 şi este cel mai lung serial BBC. Actriţa este prima câştigătoare surdă care a câştigat competiţia de dans de anul trecut. Rose o joacă pe Frankie Lewis în EastEnders.

Nu doar Regina şi Camilla sunt fani ai competiţiei de dans, ci şi Kate Middleton. În 2019, Prinţul William a dezvăluit că soţia sa se uită cu pasiune la show. ”Eu m-am uitat de câteva ori. În schimb, Catherine este un mare fan, iar soacra mea îl adoră.”, spunea Prinţul William în urmă cu ceva timp.

Mai multe