Detaliul observat la Prințul Louis în poza oficială cu Kate Middleton! Băiețelul îi derutează pe fani

10 martie 2024   Royals

Un detaliu neobișnuit despre Prințul Louis a fost observat de fanii regali la cea mai nouă fotografie postată de Prințesa Kate Middleton pentru a marca Ziua Mamei!

Fanii regali cu ochi de vultur au rămas nedumeriți de un detaliu ciudat despre Prințul Louis în cea mai nouă fotografie de familie care marchează Ziua Mamei. Pe Instagram, Prințesa Kate Middleton a postat un mesaj foarte așteptat ieri dimineață, mulțumind tuturor pentru sprijinul lor, în timp ce continuă să se recupereze după o operație abdominală. Mama a trei copii, în vârstă de 42 de ani, a suferit o operație în ianuarie la o clinică privată din Londra, despre care Palatul Buckingham a spus că nu a fost legată de cancer.

Au apărut teorii ale conspirației de când a fost văzută ultima dată de Crăciun, dar postarea ei de ieri o arată sănătoasă și fericită alături de cei trei copii ai ei, prinții George, 10 ani, și Louis, cinci ani, și prințesa Charlotte, opt ani.

Kate Middleton a transmis: "Vă mulțumesc pentru urările voastre și pentru sprijinul continuu din ultimele două luni. Vă doresc tuturor o Zi a Mamei fericită. C." Mesajul a fost transmis în numele lui Kate Middleton și al soțului ei, Prințul William, de către echipa lor de comunicare pe canalul lor oficial de Instagram. Se înțelege că fotografia a fost făcută de William la începutul acestei săptămâni.

Cu toate acestea, unii fani au observat ceva ciudat la un deget de la mâna dreaptă a lui Louis. Unul dintre ei a spus: „Prințul Louis face mereu ceva în plus. Uită-te la mâna lui dreaptă". Altul a spus: "Imagine în Photoshop. Verificați degetele prințului Louis. Unul este scurt". Un al treilea a spus: "Prințul Louis își încrucișează degetele."

De asemenea, a fost semnalată anterior după ce familia Wales a postat o fotografie de familie pentru Crăciunul de anul trecut. La vremea respectivă, unii s-au întrebat dacă nu cumva a fost o eroare de editare care a dus la apariția unui deget lipsă.

În afară de degetul lui Louis, fanii regali s-au bucurat de cât de bine arată Kate Middleton. Unul dintre ei a spus: "Absolut minunat să o văd pe prințesă arătând atât de bine și copiii arătând atât de mari! O fotografie frumoasă făcută de prinț, mulțumesc pentru că ați împărtășit-o".

Un altul a adăugat: "Vă doresc o zi minunată astăzi alături de copiii dvs. minunați și o recuperare rapidă și completă și o revenire în timp util la viața publică și la angajamentele dvs”. Iar un al treilea a spus: "Îmi place asta. Prințesa de Wales pare sănătoasă. O imagine atât de frumoasă".

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe